Primii in Europa. Cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis la Bucuresti.

in Recomandari

PIATRAONLINE a deschis cel mai mare pavilion din Europa dedicat pietrei naturale. Din luna septembrie a acestui an, spatiul din Bucuresti, cu o suprafata de 800 mp, prezinta publicului peste 300 de produse din piatra naturala: marmura, granit, travertin, ardezie, limestone, quartit, ardezie flexibila.

Pavilion Piatraonline

Desi expozitia este in aer liber, materialele, de diferite finisaje si dimensiuni, se pot folosi atat in amenajarile exterioare cat si in cele interioare.

Pavilion Piatraonline

Ca o galerie de arta intr-o gradina

Ineditul acestui pavilion este dat de combinarea mai multor elemente. Pe de o parte, sunt tipurile de piatra expuse pe panouri mari, in asa fel incat ansamblul capata aspectul unei expozitii, iar pe de alta prezenta masiva a vegetatiei: flori, arbusti, pomi. Structura labirintica a pavilionului este despartita in doua parti de o zona de promenada, de unde se poate admira spectacolul intalnirii pietrei naturale cu vegetatia. De pe o platforma aflata chiar la intrare se poate vedea pavilionul de sus.

Pavilion Piatraonline

Grupare pe categorii

Exista zone destinate unor categorii anume sau unor stiluri ambientale. De exemplu, gasim o zona a stilului rustic: cuptor de paine, gratar, mese de lucru - placate cu piatra naturala. Nu departe de acestea, in jurul a doua frumoase sezlonguri de marmura se formeaza o zona de lounge, pentru ca imediat langa sa intalnim gabioanele construite din bolovani mari si mici, de diferite culori.

Placile de terrazzo au si ele rezervate un spatiu special, de dimensiuni generoase. Placile terrazzo devin tot mai populare in Romania, iar modelele intalnite aici sunt unice, fiind special create pentru PIATRAONLINE si inspirate de arta columbiana.

Pavilion Piatraonline

Asistenta specializata: arhitectii

Clientii care viziteaza PIATRAONLINE vor beneficia de asistenta unor tineri arhitecti. Acestia fac parte din departamentul de vanzari si vor insoti clientii printre produsele expuse (din Pavilion ?i din showroomul exterior), furninzand informatii tehnice despre pietre si despre potentialul cromatic de asociere al fiecarei pietre in parte.

Pavilion Piatraonline

250.000 mp de produse. 7000 mp suprafata depozitare. 1500 tipuri de produse.

Zona de depozitare PIPATRAONLINE a crescut in acest an cu 2600 mp. Suprafata totala a depozitului ajunge astfel la aproape 7000 mp. Daca toate produsele aflate in stoc in luna septembrie ar fi intinse pe jos, ar acoperi o suprafata de peste 250.000 mp.

Pavilion Piatraonline

Relaxare si cumparare - in acelasi timp

Frumusetea si diversitatea pietrei naturale sunt puse exemplar in valoare in acest pavilion expozitional, cel mai mare din Europa si unic in Romania. Spatiul reprezinta totodata o invitatie de a cunoaste universul fascinant al pietrei si de a achiziona produse naturale intr-un mod cat se poate de confortabil.

Pavilion Piatraonline

Surse foto: piatraonline.ro, generatordeinspiratie.ro si piatraonline.com

Sursa: piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!