Cum sa folosesti o masuta consola pentru decorarea casei

de Marcel Buciuman in Decoratiuni

Ocupand putin spatiu, mesele consola sunt unele dintre piesele de mobilier cele mai utile in designul interior intrucat pot fi utilizate atat in decorarea unor spatii generoase si luxoase cat si a unora mult mai modeste.

Masa consola hol

Foto: Kelly Mcguill

Mesele consola, cunocute si ca mese de perete, arata uimitor intr-o sufragerie, in camera de zi, in hol, birou sau dormitor.

O masa consola nu este o masa de lucru obisnuita ci una eleganta, stilata, sofisticata chiar, ce va atrage de indata atentia privitorilor, mai ales daca pe aceasta sunt expuse si unul sau mai multe obiecte decorative dosebite.

Cu toate acestea, o masuta consola poate avea nu doar un rol estetic ci si unul functional, daca dispune de mici sertare de depozitare. Astfel, combinand in dormitor o masa consola cu o oglinda, se poate obtine o masuta de toaleta in timp ce in hol in sertare se pot pastra cheile sau alte accesorii marunte.

Te invitam sa privesti in continuare cateva amenajari interioare in care masuta consola joaca un rol special. Mai mult chiar, avem si cateva propuneri de mese consola care speram sa te inspire pentru a da o imagine noua casei tale folosind o astfel de piesa de mobilier.

Masa consola etajata din sticla

Masa consola etajata din sticla

Click pentru detalii!

In garsoniere sau locuinte foarte mici, sunt extrem de utile piese de mobilier multifunctionale, asa cum sunt mesele de mai jos care dintr-o masa de perete se pot transforma intr-o masa de birou sau chiar una de sufragerie.

Masa plianta Practic Wenge

Masa plianta Practic Wenge

Click pentru detalii!

Masa extensibila 4 in 1

Masa extensibila

Click pentru detalii!

Iar cand problema spatiului este chiar critica, folositi o masuta consola pliabila!

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!