Camere de copii frumoase si practice

de Marcel Buciuman in Recomandari

Camera copiilor este spatiul in care acestia se joaca, se odihnesc si invata. Si, cum cel mai adesea spatiul disponibil este limitat, nu este deloc usor sa le amenajam camera astfel incat sa includem toate aceste functionalitati fara a neglija insa nici aspectul estetic.

Casa lemn masiv

Iata de ce ne-am propus sa va prezentam cateva piese de mobilier si obiecte de decor care sa va inspire in amenajarea si decorarea camerei copiilor astfel incat acestea sa fie vesele, frumoase si practice.

Daca camera este impartita de doi sau chiar mai multi copii, atunci paturile etajate sunt o buna solutie pentru a castiga spatiu.

Pat etajat SANDRA Nuc, lemn masiv

Pat pentru copii etajat

Click pentru detalii si pret!

Mobilierul compact, cu spatii de depozitare prevazute sub pat sau/si deasupra acestuia, constituie o alta solutie ce optimizeaza utilizarea spatiului in camera copiilor.

Daca va ingrijoreaza faptul ca cei mici ar putea cadea de la inaltime, iata si o optiune de pat care elimina cu desavarsire acest risc. Recomandam acest pat si pentru situatiile in care aveti nevoie sporadic de un pat suplimentar, de exemplu cand un prieten al copilului innopteaza la acesta.

Camera copiilor trebuie sa fie vesela, in ton cu exuberanta varstei, iar cel mai la indemana mod de a obtine o astfel de atmosfera este cu ajutorul culorilor.

Pat Junior, lemn masiv si MDF, alb

Pat lemn masiv si MDF, alb

Pat cu baldachin Victoria, lemn si MDF, alb

Pat cu baldachin

De la traditionalele "roz pentru camera fetitelor" si "albastru pentru camera baietilor", puteti folosi orice schema de culori care sa transforme camera intr-un spatiu primitor, vesel si care sa le stimuleze copiilor imaginatia.

Iar pentru a evita rezugravirile datorate schimbarilor dese de preferinte cromatice ale copiilor, puteti folosi pentru pereti culori neutre pe care sa le personalizati prin accesorii colorate.

Adaugati putina magie in camera copiilor cu ajutorul tapetului sau stickerelor decorative care sa exprime diverse teme de interes pentru acestia, de la personaje de desene animate pana la imagini din lumea sportului sau muzicii.

Iata si o propunere pentru momentul cand copilul dumneavoastra a ajuns la varsta adolescentei.

Set mobila pentru dormitor din lemn masiv Seby, alb

Mobila dormitor lemn masiv Seby, alb

Corpurile de iluminat, covoarele, draperiile sau lenjeria de pat sunt alte optiuni la indemana prin care puteti aduce mai multa culoare si veselie in camera copiilor.

Covor Decorino pentru camera copiilor

Covor camera copii

Click pentru detalii si pret!

Lustra copii Rabalux Helicopter

Lustra copii

Click pentru detalii si pret!

Si zona de lucru poate fi mobilata si decorata conform varstei copiilor.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!