Hidroizolatii cu membrana de cauciuc EPDM Firestone RubberGard®

in Constructii

Hidroizolatii cu membrana de cauciuc EPDM Firestone RubberGard®.

Va doriti un produs care a trecut testul timpului, dominand piata in ultimii 37 de ani? Cautati o solutie de hidroizolatie a terasei, fundatiei sau acoperisului foarte durabila si usor de instalat? Cu RubberGard va permiteti luxul de a nu face compromisuri la niciun capitol.

hidroizolatii membrane epdm

Hidroizolatii cu membrana EPDM - Avantaje pe toata linia

Epdm ( EPDM ) reprezinta o membrana de cauciuc (cauciuc sintetic) produsa in foi de mari dimensiuni.

Membrana EPDM RubberGard pentru hidroizolatii este bazata pe un tip special de polimer, rezultatul experientei de peste o suta de ani a prestigioasei firme americane Firestone in domeniul cauciucului.

Prima hidroizolatie cu membrana EPDM RubberGard a fost instalata in anul 1980 in Wisconsin si functioneaza la parametri satisfacatori si astazi.

Acest produs de calitate premium constituie, practic, standardul in materie de hidroizolatii cu membrana EPDM. Testele au aratat performante superioare oricarui alt tip de membrana hidroizolanta, inclusiv in conditii meteo extreme.

Principalele sale caracteristici sunt durabilitatea, flexibilitatea si rezistenta la raze UV, ceea ce face ca RubberGard sa fie fara competitie la capitolul hidroizolatii cu membrana EPDM.

Hidroizolatii membrane cauciuc epdm

Hidroizolatii cu membrana EPDM - Solutia potrivita

Este solutia potrivita pentru acoperisuri verzi, acoperisuri solare, spitale, depozite sau ca hidroizolatie pentru containere modulare. Are o gama larga de utilizari atat pentru acoperisuri si terase, cat si la fundatii, beciuri, piscine si bazine. Performanta de top a membranei pentru hidroizolatii RubberGard a fost testata pe tot globul, din Alaska pana in Dubai, din Siberia pana in Australia.

Optand pentru un sistem de hidroizolatii cu RubberGard veti avea parte de o investitie sigura, care se amortizeaza rapid.

Astfel, masuratorile au aratat ca performanta membranei RubberGard pentru hidroizolatii nu scade semnificativ nici macar dupa 30 de ani. Cu designul si instalarea adecvata, hidroizolatia cu membrana EPDM are o durata de viata impresionanta - pana la 50 de ani. In plus, costurile legate de eventuale reparatii sunt de doar 5% in comparatie cu suma necesara pentru un acoperis nou.

Aceasta membrana hidroizolanta versatila nu ofera doar rezistenta superioara la factorii de mediu, ci si o varietate de posibilitati de instalare. Astfel, pot fi satisfacute si cele mai exigente standarde de constructie actuale.

Hidroizolatii cu membrana EPDM - Protejati-va casa protejand mediul!

Membrana EPDM RubberGard de la Firestone este unul dintre cele mai sustenabile materiale folosite in prezent in industria de hidroizolatii. Ea se evidentiaza prin aceea ca este foarte economica – raport pret-calitate excelent, cu costuri de instalare reduse. In plus, nu necesita intretinere, iar in cazuri de urgenta poate fi rapid reparata si dupa 30 de ani de la montare.

Cu alte cuvinte, este o membrana hidroizolanta ecologica - prietenoasa cu mediul atat la fabricare, cat si pe timpul instalarii si al folosirii. Nu produce substante toxice, astfel ca se remarca ca una dintre tipurile de hidroizolatii cele mai indicate pentru acoperisuri verzi. In plus, este reciclabila, putand fi folosita ulterior, depilda, pentru asfaltarea rutiera.

SC UNITED MODULES SYSTEM SRL este furnizorul de incredere al sistemului de hidroizolatii Firestone EPDM RubberGard®. De asemenea, va punem la dispozitie si gama completa de accesorii pentru hidroizolatii cu membrana EPDM.

Echipa noastra este formata din aplicatori profesionisti, formati si recunoscuti de Firestone, care garanteaza o instalare conform standardelor Firestone. Nu ezitati sa ne contactati si sa aflati mai multe accesand http://membranaepdm.ro.

Sursa: membranaepdm.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!