Cand ai nevoie de hidroizolatii? 4 situatii in care sistemele de hidroizolatii sunt necesare

in Constructii

Umiditatea excesiva si infiltratiile de apa contribuie la degradarea lenta a structurii cladirilor, dar poate cauza totodata si probleme de sanatate. De aceea, un sistem de hidroizolatie bine realizat este solutia optima pentru ca apa sa nu mai poata patrunde in structura cladirilor si constructiilor de orice fel, indiferent sub ce forma se afla aceasta.

Hidroizolatii

Milucon este una dintre companiile romanesti ce detine un portofoliu extins de servicii in domeniul hidroizolatiilor si sta la dispozitia celor interesati cu solutii hidroizolatoare complexe, ce pot fi utilizate de la acoperis pana la temelie.

Asadar, cand ai nevoie de hidroizolatii? In cei peste 10 ani de experienta, Milucon a finalizat numeroase proiecte de succes, ceea ce ii permite sa va ofere 4 recomandari profesionale in ceea ce priveste necesitatea lucrarilor de hidroizolatii.

1. Hidroizolatii pentru cladiri noi si cladiri vechi - Lucrarile de hidroizolatii sunt necesare in egala masura atat pentru cladirile noi, cat si pentru cele vechi. In ceea ce priveste constructiile noi, hidroizolatiile sunt recomandate suprafetelor expuse la contactul cu apa precum terase, balcoane, bai, fundatie, subsol etc. Hidroizolarea cladirilor vechi necesita operatiuni mai complicate, dar si costuri mai ridicate, efectul de impermeabilizare fiind acelasi in urma finalizarii lucrarilor;

2. Factori de mediu nefavorabili - Lucrarile de hidroizolatii sunt necesare mai ales atunci cand factorii climatici sunt nefavorabili. De exemplu, in anumite zone geografice cantitatea de precipitatii este mai ridicata, iar riscul de inundatii este crescut. In functie de acesto factori de risc, specialistii vor stabili sistemul potrivit de hidroizolatie, astfel incat acesta sa poata face fata conditiilor extreme;

3. Reducerea poluarii si protejarea mediului inconjurator - Lucrarile moderne de hidroizolatii terase reprezinta o solutie inedita si ecologica si a "imbraca" acoperisul sau terasa unui imobil in verdeata. Terasele si acoperisurile verzi sunt foarte des intalnite in multe tari europene si au inceput sa fie realizate si la noi in tara. Datorita sistemelor speciale de impermeabilizare si drenaj al apelor pluviale, vegetatia se poate dezvolta la inaltime in conditii optime. Pe langa impactul estetic, efectele benefice asupra mediului inconjurator sunt resimtite mai ales in orasele mari si aglomerate;

4. Confort sporit - Sistemele de hidroizolatie reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care doresc confort sporit si siguranta atat in ceea ce priveste structurile interioare ale unei cladiri, cat si cele exterioare. De exemplu, Milucon foloseste la bai si balcoane membrane cimentoase elastice sau membrane poliuretanice lichide si elastice aplicate pe suport de sapa in straturi succesive cu rol de hidroizolatie si protectie a betonului realizand o pelicula elastica impermeabila.

Compania Milucon a dezvoltat sisteme de hidroizolatii cu elasticitate mare pentru combaterea infiltratiilor la multiplele cicluri de inghet-dezghet, cat si pentru perioadele cu ploi ( in perioadele de primavara-toamna), in care necesitatea folosirii unei hidroizolatii de buna calitate este absolut benefica si necesara in acelasi timp.

Pentru mai multe detalii, accesati website-ul: www.milucon.ro

Milucon.ro - Date de contact

Str. Drumul Taberei 87A, Bucuresti 61371

office@milucon.ro

0766 419 049

Sursa: Milucon.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!