Stropirea pomilor fructiferi - Tratamente de combatere a daunatorilor de la Pesticide-AZ.ro - Cei mai ieftini de pe net

in Recomandari

Indiferent ca detineti o livada cu pomi fructiferi pentru uz personal sau o plantatie extinsa, in scop comercial, trebuie sa stiti ca stropirea pomilor fructiferi este unul dintre procesele esentiale pentru obtinerea unei recolte bogate.

Stropirea pomilor fructiferi

Magazinul online Pesticide-AZ.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de produse destinate ingrijirii pomilor fructiferi si combaterii daunatorilor care pot afecta rodul acestora. Produsele se pot folosi atat in scop preventiv, cat si curativ, respectand intocmai indicatiile producatorului.

Cand trebuie efectuata stropirea pomilor fructiferi?

Conform specialistilor din acest domeniu, stropirea pomilor fructiferi se poate face atat primavara, cat si toamna.

Pomii pot avea nevoie de ajutorul nostru si in alte momente din an, in functie de specificul livezii si daunatorii care dau tarcoale acesteia. Primavara, de preferat in luna februarie, pomii trebuie sa beneficieze de un tratament adecvat care sa contribuie la prevenirea si eliminarea daunatorilor. Toamna, stropirea trebuie efectuata imediat dupa caderea frunzelor, fiecare perioada avand o serie de produse specifice recomandate de catre specialisti.

Asadar, este important sa actionati la timp, respectand regulile de aplicare a tratamentelor pe baza de insecticide, iar recolta livezii va rasplati efortul dvs. cu fructe mari, gustoase si sanatoase.

Ce trebuie sa retineti in legatura cu stropirea pomilor fructiferi? Recomandari ale Fermierului de la Pesticide-AZ.ro

Pentru cei care nu detin suficienta experienta in ingrijirea si stropirea pomilor fructiferi, este important de retinut ca stropirea corecta depinde de fiecare specie in parte, conditii climaterice, fenofaza (etapa din ciclul vital al plantelor), daunatori, boli si alti factori similari.

De aceea, Pesticide-AZ.ro recomanda sa se evite stropirea pomilor din "auzite" sau in conformitate cu sfaturile unor amatori.

In mod normal, trebuie sa efectuati analize ale bolilor si daunatorilor din zona in care se afla livada, aceasta fiind cea mai sigura si corecta metoda de tratare a eventualelor probleme.

Stropirea pomilor fructiferi - Care sunt daunatorii ce trebuie eliminati pe timp de vara?

Indiferent ca discutam despre meri, peri, caisi, piersici, ciresi etc., copacii sunt in mare pericol pe timp de vara. In aceasta perioada a anului, pomii fructiferi sunt atacati de o multime de boli si daunatori, precum:

  • Rapanul - Ataca frunzele si fructele merilor si perilor;
  • Fainarea - afecteaza lastarii, frunzele, mugurii si chiar si fructele;
  • Monilioza (putrezirea fructelor) - Putregaiul trece de la un fruct la altul si afecteaza roadele pomilor;
  • Paduchele din San Jose - Acesta se hraneste cu ramuri, lastari, tulpini, frunze si fructe, atacand peste 200 de specii de pomi, plante ierboase si arbusti fructiferi.

Pesticide-AZ.ro iti protejeaza livada cu produse pentru stropirea pomilor fructiferi

Asadar, pe langa bolile si daunatorii de mai sus, exista multe alte pericole la care pomii si arbustii fructiferi sunt supusi. Insa, interventIa la timp si alegerea unui tratament corect si eficient poate salva productia de fructe.

Pesticide-AZ.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama completa de solutii si produse pentru stropirea pomilor fructiferi, toate acestea fiind certificate de catre autoritatile abilitate.

Comandati produse insecticide si accesati website-ul www.pesticide-az.ro

Pentru informatii suplimentare apelati la numerele de telefon:

025 077 25 66 / 0726 214 441

Sursa: Pesticide-az.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!