Calitatea isi spune cuvantul prin constructiile metalice de pe heborom.ro (P)

in Recomandari

Este oarecum de la sine inteles ca atunci cand auzim de metale sa ne asteptam la compactibilitate, duritate si siguranta, insa nu toate firmele care realizeaza aceste constructii metalice asigura aceste trei conditii priomordiale.

Constructii metalice

Firma noastra este clasata pe primul loc in topul profesionalistilor, tocmai de aceea a recomandam cu caldura constructiile metalice pentru orice nevoie aveti.

Indiferent de distinatea pentru care doriti sa cumparati aceste constructii metalice, calitatea va va dovedi ca acestea se pot utiliza la orice aveti nevoie. Cei mai multi client au cumparat aceste constructii pentru a le utiliza drept depozite, spalatorii sau chiar ateliere, insa spectrul folosirii lor este mult, mult mai larg.

Detalii esentiale de care se tine cont atunci cand se realizeaza constructiile metalice

In ultimii ani am fost solicitati pentru proiecte mari de camping, unde ne cereau ajutorul in privinta decorarii spatiului cu constructiile metalice de calitate, care sa fie potrivite oricarei acitvitati care se va desfasura in acel loc de distractii. In cazul in care acel spatiu era mult mai mare, acest fapt necesita atentia sportia asupra sarcinilor statice si dinamice, iar celulele statice sunt extreme de importante atunci cand se doreste realizarea constructiilor metalice de inalta calitate. De asemenea, montajul cladirilor cere multa atentia din partea personalului specializat in aceasta directie, toate detaliile si schitele de productie trebuie sa fie intocmite cu mare responsabilitate de catre persoana tehnica specializata si responsabila cu aceasta activitate, si care, bineinteles, detine experienta in domeniu. Trebuie sa mai precizam ca si montarea acestor cladiri metaice se realizeaza tot de catre personalul nostru profesionist, cu experienta in domeniul constructiilor.

Daca v-ati gandit sa utilizati aceste constructii in scopul depozitarii diferitelor lucruri, trebuie sa stiti ca aceste depozite sau hanbare metalice sunt alcatuite din mono-blocuri cu o deschidere de pana la 10 metri, dar si multiblocuri, cu deschideri de 20 pana la 40 metri. In ceea ce priveste inaltimea acestora, se poate vorbi despre o inaltime variabila, in functie de dorintele dumneavoastra, de la 4 metri, pana la 6 metri. Daca doriti sa izolati acest spatiu, se poate face de catre echipa noastra, la costuri extreme de reduse si cu siguranta muncii dovedita, iar daca doriti sa aflati aceste lucruri de la clientii nostri, puteti arunca o privire pe forumurile unde s-a deschis acest subiect. Izolatia poate fi atat termica cat si hidrica, in functie de preferintele dumneavoastra, iar daca le doriti pe amandoua, constructia se va adapta astfel incat sa poata fi izolata total, si anume, in cazul cladirilor isolate, se vor utiliza placi special, numite Hekim Sandwich, adica pliate precum un sandwich care sa asigure toate conditiile de care aveti nevoie pentru acel spatiu.

Cumpararea constructiilor metalice

Aceste constructii metalice se pot achizitiona de pe internet, accesand: www.heborom.ro, sau sunand la numarul de telefon: 0724.211.251, insa exista si varianta sa cumparati din magazinele noastre. Daca optati pentru varianta online, acolo veti vedea toate produsele noastre, preturile si ofertele care vas tau la dispozitie.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!