De ce sa-ti dotezi locuinta cu porti automate?

in Recomandari

Cand ne gandim la sisteme de automatizari porti, este posibil sa ne vina in minte scenariul unui film american cu oameni instariti. Insa, acum nu mai este cazul. Portile automate au fost adaptate publicului si au devenit realitate pentru multi dintre proprietarii de locuinte la curte, indiferent de veniturile lor.

Automatizari porti

Foto: Copyright Somfy SAS Sémaphore

Daca locuiesti la casa, probabil cele mai importante elemente in care trebuie sa investesti sunt caile de acces in locuinta ta. Poarta este primul element care te intampina de fiecare data cand ajungi acasa si ea iti poate face viata mai usoara. Accesul in locuinta ta se mai poate face si prin intermediul usii de garaj, daca este pozitionata la strada.

Atat usa de garaj cat si poarta de la intrarea in curtea ta pot fi automatizate cu ajutorul solutiilor Somfy. Iata cateva aspecte care te pot ajuta sa faci alegerea potrivita pentru locuinta ta.

De ce sa alegi solutiile Somfy pentru automatizari porti?

Iti simplifici viata

Multe din activitatile repetitive pe care le faci in fiecare zi iti ocupa timp si le faci instinctiv, fara sa te gandesti la ele. Una din aceste activitati consta in deschiderea si inchiderea portii sau a usii de garaj. Daca ploua, aceasta activitate iti ocupa si mai mult timp.

De aceea, un sistem pentru porti automate ar face minuni: nu mai trebuie sa cobori din masina; apesi butonul unei telecomenzi care poate fi chiar brelocul cheilor tale si poarta se deschide automat ca sa poti iesi, apoi se inchide in urma ta.

La fel poti proceda si la usa de garaj. In cazul in care garajul tau se afla in curte si trebuie sa deschizi ambele porti ca sa poti iesi cu masina, imagineaza-ti ca vei putea sa le operezi pe amandoua in acelasi timp din aceeasi telecomanda. Cat de mult timp ai economisi asa?

Raport bun calitate-pret

Specialistii in acces rezidential apeleaza la Somfy pentru ca solutiile sunt bazate pe nevoile reale ale utilizatorilor, indiferent de nivelul lor de venit. In plus, acestea pot fi adaptate pentru portile existente ale beneficiarilor, la instalare nefiind necesara interventie asupra acestora.

Toate motoarele Somfy pentru automatizari porti de acces si usi de garaj au fost supuse testelor de durabilitate, de pana la 110.000 de cicluri de functionare in conditii meteorologice dificile si sunt testate in fabrica intotdeauna inainte sa fie livrate.

La achizitionarea unui sistem format din motor si comenzi automate pentru usi de garaj ai parte de 5 ani garantie, iar la achizitionarea unui sistem pentru porti de acces primesti 3 ani garantie.

Aditional, Somfy ofera servicii de formare si asistenta constanta partenerilor sai pentru mentinerea unui nivel de profesionalism tehnic ridicat, pentru asigurarea unor servicii de inalta calitate.

Functii inteligente

Toate motoarele Somfy pentru porti si usi de garaj sunt dotate cu o serie de functii inteligente care sunt activate doar in anumite conditii. Spre exemplu, motorul opreste poarta instantaneu daca detecteaza automat obstacole, pentru a evita orice fel de accident.

Poarta se va inchide automat dupa trecerea unei anumite perioade presetate, daca nu a fost efectuata nicio comanda asupra ei in acest timp.

De asemenea, daca apar intreruperi de curent, motorul se va alimenta pe baza unei baterii, avand autonomie chiar si in astfel de situatii.

O alta functie utila este deshiderea partiala a portii, pentru a patrunde persoane sau vehicule mici, precum biciclete sau scutere.

Instalare rapida

Toate motoarele si sistemele de comanda Somfy pentru porti si usi de garaj automate sunt usor de instalat, cu ajutorul unui specialist.

Instalarea acestor sisteme se poate face rapid cu ajutorul sistemelor de prindere optimizate si nu sunt necesare interventii majore asupra portilor existente ale beneficiarului.

Odata ce sistemul a fost instalat, acesta poate fi foarte usor de folosit, utilizatorul avand la dispozitie o telecomanda pentru operare, un manual de instructiuni in cazul in care doreste sa efectueze anumite setari dar si suport din partea specialistilor Somfy pe durata valabilitatii garantiei.

Avand toate aceste motive la dispozitie, tu ti-ai achizitiona un sistem de automatizari porti marca Somfy?

Sursa: Somfy.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!