Materiale textile ignifuge

in Recomandari

Toate materialele clasice de tapiterie au un mare dezavantaj: se aprind usor datorita fibrelor din care sunt confectionate, fie ca vorbim de fibre naturale (in, bumbac, canepa, lana si derivatele lor) sau sintetice. Totusi, siguranta noastra nu este un simplu moft, ci e o necesitate. Mai ales cand vorbim de amenajarea spatiilor publice. Tocmai pentru a preveni evenimentele neplacute si a evita adevarate dezastre, materialele de tapiterie pot fi tratate ignifug si devin, în acest fel, nu doar o solutie de design si confort, ci si o varianta de siguranta.

Stofe ignifuge Fire

La DOMAFON gasim o întreaga gama de stofe ignifuge, categoria Stofelor Fire, concepute special pentru segmentul Horeca. Stofele Fire sunt o optiune ideala pentru tapitarea si/sau retapitarea pieselor de mobilier din spatiile publice: de la cafenele si restaurante, pana la sali de spectacole, teatru, opera, cinematografe. La fel de bine, aceste stofe, prin tesatura lor elastica, moale si placuta atat vizual, cat si la atingere si prin rezistenta ridicata la uzura pot fi o recomandare si pentru partea de amenajare a gradinitelor, scolilor si clinicilor medicale.

Textura fina cu caracter clasic si gama de culori disponibila ofera un numar mare de optiuni decorative.

Cat de important este pentru dumneavoastra siguranta clientilor? Cat de mult conteaza ca localul dumneavoastra sa fie, dincolo de un spatiu perfect conturat decorativ, un loc perfect functional, eficient si protejat împotriva incendiilor?

Fiecare element de amenajare si decorare a unui spatiu are rolul si rostul lui pentru ca întreg procesul sa fie unul reusit. De la asigurarea confortului, la impactul vizual placut, la functionalitate, la siguranta. In fond, o asemenea investitie de amenajare a unui spatiu public necesita timp, rabdare, atentie sporita la detalii si mai ales buget ridicat. Prin urmare, investitia trebuie sa fie rentabila si de succes, asadar apectele ei fundamentale nu trebuie neglijate. Din punct de vedere al materialelor pentru tapiterie si nu numai, DOMAFON e un partener de nadejde care va ofera solutii viabile pentru afacerea dumneavoastra.

Pe http://www.domafon.ro/product/stofa-ignifuga-fire/ sau direct în showroomul DOMAFON gasiti întreaga gama de stofe Fire de unde va puteti alege modelele care vi se potrivesc. Si multe alte informatii, detalii, idei si promotii!

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!