Dormitoare tapitate

in Recomandari

Cele mai recente tendinte de amenajare a dormitoarelor reflecta un nou trend: piese de mobilier tapitate. Ideea decorativa pleaca de fapt de la o banala, dar vitala, nevoie a organismului nostru: odihna. Paturile si dulapurile tapitate transmit ideea unui spatiu primitor, confortabil, placut.

Patul tapitat Bella

Patul tapitat Bella

Aspectul pieselor de mobilier dintr-un dormitor e relevant cand vine vorba de transmiterea ideii de confort si relaxare. Cu cat optam pentru piese de mobiler cu forme rotunjite, tapitate, confectionate din materiale placute la atingere, cu atat efectul va fi unul pe masura asteptarilor. La DOMAFON exista o intreaga gama de dormitoare tapitate care va vor starni interesul si curiozitatea din prima clipa. Vi se prezinta o paleta larga de culori si materiale pentru realizarea pieselor de mobilier si o varietate de modele, concepute pentru stiluri diferite de amenajare.

Patul tapitat Credo

Patul tapitat Credo

Daca va doriti un dormitor rafinat, cu linii moderne, dar simple deopotriva dormitoarele Helena, Stockholm, Bianca si Faery pot fi oricand o varianta! Concepute cu rigurozitate, aceste dormitoare reusesc sa combine armonios stilul modern cu liniile clasice si transmit senzatia de confort suprem prin dimensiunea paturilor. Fie ca alegeti sa aveti un dormitor luminos, fie ca preferati varianta unei incaperi viu colorata si stilizata, aceste modele va pot oferi rasfatul propriu de care aveti nevoie dupa o zi incarcata!

Pe de alta parte, stilul clasic se regaseste cel mai bine in modelele Contesa, Belissima, Secona sau Bohemia. Conturate pentru a armoniza perfect cu interioare rafinate si elegante, aceste dormitoare sunt dincolo de a fi piese de mobilier incantatoare, adevarate obiecte functionale si practice. Si mai ales, confortabile!

Patul tapitat Grace

Patul tapitat Grace

Modelele de dormitoare futuriste isi fac loc tot mai frecvent in casele tinerilor. Tocmai de accea DOMAFON va lanseaza dificila provocare de a alege unul din conceptele avangardiste de design pentru dormitor: Pheromone, Wave, Toro, Plastic sau Avanturine. Va spunem de acum ca alegerea nu va fi una usoara! Cu atat mai mult cu cat diversitatea nuantelor si texturilor ce va sunt puse la dispozitie va va solicita ingeniozitatea!

Accesati http://www.domafon.ro/categorie/mobilier/ pentru a putea vedea si analiza intreaga gama de dormitoare si pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile DOMAFON. Mai mult tot pe site puteti sa va alegeti si modelul preferat de saltea si restul accesoriilor pentru dormit. In fond, un dormitor reusit si “echipat” corespunzator e garantia confortului pe care vi-l doriti!

Sursa: Domafon

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!