Pardoseli decorative in combinatii cromatice inedite - Metode de finisare moderne, asigurate de catre Milucon

in Recomandari

V-ati plictisit de atmosfera din casa si aveti nevoie de o schimbare cu efect major? Gama de pardoseli decorative, disponibile intr-o varietate mare de culori si modele, cu finisaje lucioase, mate sau chiar sidefate sunt recomandate pentru astfel de situatii in care schimbarea interioara vine odata cu schimbarea exterioara.

Pardoseli decorative

Cateodata, un simplu obiect decorativ nou sau cateva "artificii" ornamnetale nu sunt de ajuns pentru a simti transformarea de care aveti nevoie. Milucon va propune o solutie de durata, care pe langa beneficiile de natura estetica, va poate aduce si beneficii din punct de vedere functional.

Eleganta si rezistenta intr-un singur produs: pardosele decorative de la Milucon.ro

Sistemele bicomponente pe baza de rasini epoxidice sau rasini poliuretanice sunt ideale pentru amenajarea pardoselilor din mediul rezidential (bucatarii, bai, camere de zi), spatii comerciale, incinte de tip SPA, saloane de infrumusetare, showroom-uri si alte incaperi.

Aceste pardoseli decorative se caracterizeaza printr-o rezistenta sporita la zgarieturi si socuri mecanice, impermeabilitate, intretinere facila, compatibilitate cu sistemele de incalzire in pardoseala, dar mai ales posibilitati de personalizare a spatiului din punct de vedere estetic.

Asadar, suprafetele obtinute sunt netede, uniforme si nu prezinta urme de imbinari sau rosturi, ceea ce elimina si riscul de acumulare a murdariei.

Pardoseli decorative cu efect 3D - O noua tendinta in domeniul amenajarilor interioare

Chiar daca tehnologia 3D este prezenta in domeniul cinematografiei, iata ca aceasta poate fi aplicata si n crearea pardoselilor decorative, rezultatele obtinute fiind cu adevarat spectaculoase.

Pe langa avantajul unei rezistente sporite, acest tip de pardoseli se distinge prin combinatii cromatice deosebite, fotografii, figuri geometrice sau forme abstracte, toate acestea putand fi redate 3D.

Calitatea executiei este una deosebita, astfel ca imaginea pare reala, aproape palpabila. Rezultatul?

Toate privirile vor fi atrase de aceasta pardoseala, mai ales daca este vorba de mediul rezidential, acolo unde schimbarea este suprinzatoare atat pentru familie, cat si pentru oaspeti.

Pardoseli decorative pentru iubitorii de frumos si util - Solutii personalizate oferite de Milucon

Rasina epoxidica si cea poliuretanica este noul trend in materie de amenajari interioare, pardoselile decorative fiind apreciate si dorite de tot mai multi clienti.

Desi acestea au servit initial finisarii pavimentelor din zonele industriale si comerciale, iata ca specialistii au introdus aceste pardoseli decorative si in casele particulare ale persoanelor pasionate de lucrari unice, pline de personalitate.

Acestea pot fi aplicate pe suprafete din beton, sape autonivelante, ciment, marmura, gresie etc, dar nu se recomanda folosirea lor pe suprafete precum pachetul sau linoleumul.

Cu Milucon beneficiati de pardoseli decorative unicat - Alegeti o echipa de profesionisti pentru amenajarea casei dvs!

Pornind de la ideea ca nimi nu este imposibil de realizat atunci cand exista pasiune, cunostinte si resurse materiale, Milucon reuseste sa execute pardoseli decorative de calitate, dar si o multime de alte finisaje speciale si atipice.

Impreuna cu specialistii de aici veti gasi cele mai bune solutii pentru amenajarea interioara a spatiilor vizate, solutiile fiind oferite prompt, de catre o echipa profesionala cu experienta indelungata.

Mai multe informatii despre noile sisteme de pardoseli decorative puteti afla accesand www.milucon.ro, dar si la numarul de telefon 0766 419 049 sau adresa de e-mail office@milucon.ro

Sursa: Milucon.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!