GARDENA - ajutorul de nadejde pentru gradini frumoase, usor de intretinut, inclusiv pe perioada concediului

in Recomandari

GARDENA, lider in Europa in produse de calitate superioara pentru gradinarit devine un partener de incredere atunci cand ne dorim sa transformam spatiul verde din jurul casei intr-un loc de relaxare in care sa ne bucurm de plante verzi si sanatoase. Oferind o gama variata de echipamente adecvate pentru intretinerea gradinii, GARDENA vine cu solutii practice pentru cele mai creative proiecte de amenajare.

Este recomandat in aceasta perioada sa:

  • tundeti gazonul macar o data pe saptamana
  • ajustati saptamanal marginile gazonului
  • aplicati un ingrasamant pentru gazon bogat in azot
  • reinsamantati acolo unde este cazul
  • udati gazonul

Fie ca este necesara ingrijirea gazonului, a arborilor sau a plantelor din jardiniere, fie ca este necesara curatarea aleilor sau cultivarea terenului, GARDENA pune la dispozi?ie produse de calitate cu un design inovator: de la greble, la dispozitive de scos buruienile, perii pentru alee sau masini de tuns iarba, pana la furtunuri de udat, sisteme de irigat si seturi de udat pentru perioada concediului.

Aspersoare irigat Irigarea gazonului In plus, pentru gradini verzi si rezistente cat mai mult timp GARDENA recomanda si comercializeaza produsele COMPO, lider pe piata de substante si fertilizatori pentru plante ?i gazon.

Fertilizarea gazonului Pentru informatii suplimentare despre produsele GARDENA si COMPO puteti accesa site-urile www.gardena-shop.ro si www.mdx.ro sau puteti vizita Showroom-ul cu vanzare deschis in Sos. Odaii nr. 117-123 (Soseaua de Centura, langa Pod Otopeni).

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!