Care sunt tendintele anului 2016 in amenajarile interioare

in Decoratiuni

2016 Trends by Interior Store
 
2016 se arata un an al noutatilor si al efectelor dramatice, al elegantei si confortului imbinate perfect in interioare aerisite si spectaculoase in acelasi timp.
 

 

 

Tendintele anului 2016 in amenajarile interioare

 

STILURI in 2016 - Ne intoarcem la Modern!

 

2016 este un an in care stilul modern cu accente industriale va fi prezent in multe dintre spatiile interioare. Liniile drepte, minimaliste se vor regasi in piesele de mobilier, iar functionalitatea acestora este un element cheie in noile amenajari.

 

Tonurile cromatice calde isi vor gasi perfect locul in interioarele moderne, oferind luminozitate si eleganta spatiilor amenajate in stil modern.

 

Piesele cu design industrial precum micul mobilier sau corpuri de iluminat se vor integra perfect in liniile minimaliste propuse pentru noul an.

 

Tendintele anului 2016 - stilul modern

 

Stilul industrial se va regasi de asemenea in topul preferintelor in 2016. Accentele metalice, in special piesele metalice cu finisaje negre, betonul elictopterizat dar si caramida si tapetul cu teme industriale sunt elementele ideale pentru un interior in stil industrial anul acesta.

 

Tendintele anului 2016 - stilul industrial

 

In 2016 nu renuntam insa nici la Clasicul Reinterpretat, stil pe care l-am abordat in ultimii ani sub diferite forme si de care ne este inca greu sa ne despartim. Eleganta pieselor de mobilier, a decoratiunilor interioare dar si gama cromatica utilizata in interioarele clasice reinterpretate raman in topul preferintelor pentru designul interior in noul an.

 

Tendintele anului 2016 - stilul clasic

 

CULORI in 2016 - Albastrul, culoarea anului!

 

2016 "poarta” albastru!

 

Tendintele anului 2016 - culoarea albastru

 

Fie ca alegem nuante deschide de blue sau tonurile cele mai inchise de albastru, fie ca alegem sa il folosim la tapiseria canapelei, la pereti sau doar pentru cateva accente de culoare, albastrul este culoarea pe care dorim sa o avem in casa in 2016.

 

Albastru inchis, albastru deschis si alb - una dintre combinatiile de succes pe care o propunem pentru interioarele noului an. Daca adaugam si cateva accente de gri efectul va fi si mai spectaculos.

 

Combinatiile de albastru si tonuri de verde vor aduce interioarelor un aer oceanic, pe care il putem completa cu tonuri reci de alb.

 

Culorile metalice precum auriul, dar si tonurile metalizate de gri si maro sunt de asemenea o obtiune cromatica foarte buna. Eleganta tonurilor de gri combinate cu accente metalice si alb folosite in interioarele spatioase vor reusi sa creeze interioare spectaculoase.

 

Tendintele anului 2016 - culori metalice

 

Rozul este de asemenea una dintre culorile pe care le vom regasi in designul interior in 2016. Pornind de la nuante pale de roz prafuit si pana la cele mai inchise variante ale culorii, rozul va putea crea interioare spectaculoase in combinatie cu tonuri de gri metalizat si negru.

 

Tendintele anului 2016 - culoarea roz

 

Afla mai multe despre culorile anului 2016 din articolul: Culorile anului 2016, Rose Quartz si Serenity

PATTERN-uri in 2016 - Se intorc temele florale!

 

Tendintele anului 2016 - teme florale

 

Pattern-urile florale se intorc in interioarele noastre dupa o perioada de pauza nu foarte lunga. Fie ca alegem un tapet cu teme florale, fie ca optam pentru tablouri de mari dimensiuni sau doar cateva perne decorative - pattern-urile florale vor reusi sa creeze interioare spectaculoase.

 

Bineinteles, pentru ca efectul sa fie cel dorit, ideal este sa optam pentru teme noi, reinterpretate cu flori mari si stilizate!

 

MATERIALE in 2016 - Blana naturala

 

Tendintele anului 2016 - blana naturala

 

In 2016 la mare cautare vor fi piesele ce pot asigura eleganta si rafinament oricarui interior iar piesele realizate din blana naturala sunt cu siguranta in top. Un covor, un pled sau cateva perne decorative din blana naturala nu trebuie sa lipseasca dintr-un interior actual.

 

FINISAJE in 2016 - Natural

 

Tendintele anului 2016 - finisaje

 

In topul preferintelor in 2016 in ceea ce priveste materialele de finisaj vom gasi cu siguranta materiale naturale precum placajele si pardoselile din lemn natur si piatra naturala.

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!