Design interior cu tapet decorativ lavabil

in Decoratiuni

Trebuie sa recunoastem faptul ca atunci cand ne referim la coloristica generala a realitatii in care traim, aceasta este destul de fada, uneori chiar monotona. Iar noi, prinsi intr-o multime de alte provocari personale, uitam sa dam culoare partii din puzzle-ul realitatii destinat noua.

 

 

 

Pentru a ne inviora din punct de vedere a nuantelor ce ne definesc, putem sa incepem prin a da culoare si viata locului in care traim.

 

Design interior cu tapet

 

Astfel, vom renunta la monotona paleta coloristica ce se gaseste in casele majoritatii dintre noi, in favoarea elegantului si ineditului tapet. Acesta, pe langa plusul estetic pe care il ofera, vine cu o proprietate care va fi indragita de fiecare dintre noi, si anume imposibilitatea de a se murdari.

 

Design interior cu tapet
Proiecte design interior case.

 

Impletind eleganta, bunul gust si rafinamentul cu utilitatea, tapetul decorativ va deveni aliatul curateniei si al prospetimii locuintei tale. Se gaseste intr-o multime de modele si culori, prezinta o textura fina si foarte placuta la atingere, fiind alegerea ideala pentru orice camera. Cu siguranta ti-ai dat seama ca este vorba despre tapetul lavabil decorativ pentru interioare. Acesta reprezinta o adevarata inovatie de care fiecare dintre noi ar trebui sa se bucure.

 

Design interior cu tapet

 

De care ori nu ti s-a intamplat ca prins in valtoarea evenimentelor din viata ta sa nu acorzi atentia cuvenita curateniei peretilor tai? Astfel intr-un timp scurt observam cum praful lase urme vizibile si foarte inestetice, cum vopseaua aplicata cu nu mult timp in urma, devine lipsita de stralucire sau mai rau, observam urme dizgratioase de igrasie.

 

Design interior cu tapet

 

Si atunci.... ce facem? Cautam meseriasi care sa varuiasca iarasi, scoatem toata mobila, cumparam vopsele scumpe si ne pierdem intre unele indeletniciri care nu ne sunt pe plac sau apelam la tapetul lavabil? Cu siguranta si tu vei ramane la cea de-a doua varianta si te vei bucura de costul scazut si mai ales de efectul produs de acesta alegere.

 

Design interior cu tapet

 

Fie ca doresti ca locuinta ta sa inspire eleganta, nostalgie si un aer boem, fie ca doresti sa exprimi veselie si exuberanta, tapetul lavabil se transforma in alegerea perfecta.

 

Dormitor cu tapet

 

Se curata rapid, indiferent de pata, nu-si pierde din stralucire si din coloristica vie si ramane mereu o sursa de admiratie pentru cei care-ti trec pragul.

 

Sursa articol:
http://www.nobili-interior-design.ro.
Telefon: 0720.665.365
E-mail: nobilidesign@gmail.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!