Gradina in luna august (P)

in Ghid Practic Gradina

August este sezonul recoltarilor si, totodata, momentul in care se incepe pregatirea gradinii pentru anul urmator. Fie ca este vorba despre pregatirea gradinii de flori, a gazonului, a copacilor, a gardului viu sau a brazdelor de legume, GARDENA si COMPO pun la dispozitia iubitorilor de gradinarit produse si echipamente de calitate.

 

 

GARDENA comercializeaza o gama vasta destinata ingrijirii copacilor de la foarfece de crengi la foarfece multifunctionale, foarfece cu maner telescopic si pana la trimmere pentru gard viu, foarfece mecanice pentru gard viu, foarfece de arbusti cu acumulator si, nu in ultimul rand, topoare si fierastraie manuale.

 

Ingrijire copaci si arbusti

 

Echipamentele GARDENA pentru ingrijirea gazonului (masini si foarfece de tuns iarba, turbotrimmere, aeratoare si dispositive de imprastiere) sunt produse cu design ergonomic si intrunesc cele mai inalte standarde de calitate.

 

Ingrijirea gazonului

 

Pentru udarea gardinii computerele de apa si timerele GARDENA stabilesc un nou standard in ceea ce priveste usurinta in utilizare si optiunile flexibile de programare. De la varianta simpla, cu programatorul conectat la robinet pentru controlul unei singure linii de irigare pana la sistemele de irigare extinse, cu mai multe linii, GARDENA ofera solutii de irigare pentru gradini de orice forma.

 

Totodata, pompele GARDENA ofera solutii ingenioase de irigare, drenaj si de furnizare a apei menajere. Puteti consulta brosurile Ghid de pompe, Ghid sprinklersystem si Ghid micro-drip aflate pe prima pagina a site-ului www.gardena-shop.ro pentru informatii complete despre sistemele si solutiile de irigare puse la dispozitie de GARDENA.

 

Irigarea gradinii

 

Mai mult, pentru gradini verzi si rezistente cat mai mult timp GARDENA recomanda si comercializeaza produsele COMPO, lider pe piata de substante si fertilizatori pentru plante si gazon.

 

Fertilizatori gradina

 

Produsele GARDENA si COMPO pot fi gasite in showroom-ul (cu vanzare) din Bucurssti, Sos. Odaii 117-123, sector 1 (soseaua de centura langa Pod Otopeni) deschis Luni - Vineri 8.00 – 16.30 si online accesand site-urile: www.mdx.ro sau www.gardena-shop.ro.

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!