Cele mai bune echipamente de curatenie pentru casa si gradina

in Ghid Practic Gradina

O casa curata, primitoare si o curte ingrijita reprezinta un mediu perfect in care sa locuiesti cu drag, sa te relaxezi si sa te simti confortabil. Intrucat petrecem o buna parte a vietii noastre in casa si gradina, consideram ca este necesar sa dispunem de cele mai bune conditii.

 

 

Crearea unei ambiante perfecte si pastrarea acesteia presupun diverse investitii, din punct de vedere financiar, a eforturilor depuse, a timpului investit etc.

 

Specialistii BIG ne vorbesc despre doua echipamente de curatenie esentiale in acest sens, ce au scopul de a minimiza eforturile despuse si a maximiza beneficiile. Astfel, intretinerea spatiilor din gospodarie se poate realiza simplu si rapid, multumita celor mai performante utilaje.

 

Producatori de renume mondial

 

Cei mai importanti producatori de astfel de echipamente sunt Karcher, Stihl si Makita. Acestia reprezinta un punct de sprijin atat pentru industria de pretutindeni, cat si pentru utilizatorii particulari. Produsele oferite sunt calitative, sustenabile si au menirea de a facilita munca indivizilor. Tustrei producatorii au reusit sa se pozitioneze in fruntea industriei multumita inovatiei. Cercetarea continua reprezinta pilonul de baza al celor trei companii, ce se straduiesc sa ofere clientilor o gama cat mai diversa de echipamente.

 

Aspiratoare performante si calitative

 

Aparate de spalat cu presiune

 

 

Cea mai frecventa greseala pe care un consumator o face este alegerea unui aspirator in functie de pret. Specialistii BIG recomanda achizitionarea unui aspirator profesional in functie de raportul pret - durata de viata - performante in utilizare. O astfel de investitie se amortizeaza in timp, calitatea fiind garantata. Preturile sunt diverse, incepand de la doar 500 de lei.

 

Pentru utilizarea in scop casnic, o recomandare a specialistilor include aspiratorul din gama producatorului german Stihl, SE 62. Acesta poate fi folosit atat pentru aspirarea umeda, cat si pentru cea uscata. Este compact, puternic, putand fi transformat si in suflanta, fiind astfel util si in curte, pentru adunarea frunzelor moarte, a ierbii tunse etc. Dotarile standard includ sacul de filtru, duza reversibila pentru podea, duza universala si duza pentru rosturi. Poate fi utilizat atat in casa, cat si in anexe ale gospodariei, precum ateliere mici, garaje etc.

 

De asemenea, o alegere buna o reprezinta Karcher T 10/1, ideal petru curatarea semiprofesionala. Poate fi utilizat atat in casa, cat si in restaurante, hoteluri etc. Este robust, rezistent si dovedeste o aspirare perfecta. Dispune de o margine circulara de protectie, filtre pentru protectia motorului, evacuare si unul principal permanent. Astfel, se garanteaza prospetimea aerului evacuat si durabilitatea aparatului.

 

Aparate de spalat cu presiune

 

Aparate de spalat cu presiune

 

 

Stihl, Karcher si Makita se situeaza in topul producatorilor de astfel de echipamente. Sunt extrem de utile pentru activitatile de curatare a curtii: a gardurilor, a trotuarelor, a peretilor, a masinii etc. Aparatele de spalat cu presiune se depoziteaza usor si dispun de o durata de viata indelungata. Preturile incep de la 300 de lei si variaza in functie de model, producator, dotari etc.

 

Stihl RE 98 prezinta avantaje precum design ergonomic, presiune inalta a apei si dimensiuni reduse. Compatibilitatea cu diverse accesorii face posibila utilizarea spalatorului pentru activitati diverse. Specialistii BIG afirma ca producatorul japonez Makita nu se lasa mai prejos in materie de aparate de spalat cu presiune. Modelul Makita HW 101, de exemplu, satisface nevoile din gospodarie, fiind practic si bine echipat. Se remarca printr-o excelenta putere, in ciuda dimensiunilor compacte. Presiunea de lucru este mare, iar rezultatele optime de curatare sunt garantate.

 

Curatenia nu mai impune batai de cap cand dispunem de echipamentele potrivite. O investitie bine realizata poate sa faciliteze curatenia, prin reducerea timpului investit si minimizarea eforturilor.

Sursa: Big Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!