Parchetul din lemn stratificat Karelia de la Niky Decor (P)

in Recomandari

Din categoria de lux a parchetelor pentru case ce se doresc primitoare, confortabile, originale si elegante, face parte si stilatul si pretiosul parchet triplu statificat Karelia. Acesta impresioneaza prin povestea-i care dateaza de secole si care l-a facut sa fie iubit, apreciat si folosit in intreaga lume.

 

Parchetul din lemn stratificat Karelia poate fi achizitionat la preturi de importator direct de pe siteul www.nikydecor.ro
 

 

Parchetul din lemn stratificat Karelia

 

Atunci cand cautam eleganta ar trebui sa oferim mai mult timp pentru analizarea dorintelor si gasirii optiunii ideale de pe piata care se arata a fi extrem de ofertanta. Acest deziderat al originalitatii si elegantei ar trebui sa fie respectat si atunci cand vine vorba despre gasirea parchetului ideal pentru locuinta noastra.

 

Parchetul din lemn stratificat Karelia

 

Daca ar fi sa patrundem in lumea de poveste pe care si-a creat-o parchetul triplu stratificat Karelia, atunci, am incepe povestea cu un "a fost odata"...

 

A fost odata, intr-un tinut pe care in zilele noastre ar fi greu de gasit, o comunitate de oameni frumosi la suflet care au pus bazele unui nou mod de prelucrare a lemnului. Mai presus de toate ei stiau sa pretuiasca comoara padurii si sa foloseasca lemnul din ea fara sa-i provoace daune. De-a lungul timpului, mica afacere de familie din inima regiunii Savo, Finlanda, a prins radacini adanci, dezvoltandu-se si cucerind cat mai multe teritorii.

 

Din lemnul de inalta calitate, prelucrat prin metode ce imbina regulile de baza impuse acum circa 500 de ani si tehnologii de ultima generatia, a luat nastere parchetul triplu statificat Karelia. Acesta reprezinta un adevarat regal de eleganta, frumusete, trainicie si calitate care poate sa fie prezent si in casa ta.

 

Particularitatile tehnice, dintre care enumaram, rezistenta crescuta la socurile mecanice, transmiterea uniforma a caldurii si pastrarea ei pentru o perioada indelungata, fac din parchetul triplu stratificat Karelia o alegere pe care v-o recomanda cei mai cunoscuti specialisti din domeniu.

 

Combinarea intre lemnul de esenta nobila si pinul nordic, lacuirea atenta, finisarea perfecta, nuantele atractive, fac din acest tip de parchet o parte importanta din designul locuintei tale. Potrivit atat pentru cei care doresc sa-si amenajeze locuinta in stilul clasic cat si pentru cei care vor sa se bucure de tendintele moderne, parchetul Karelia cucereste inimi si priviri din intreaga lume, ajungand o alegere plina de stil, lux, originalitate si personalitate.

 

Parchetul din lemn stratificat Karelia

 

Vrei sa faci parte din poveste sau vrei sa construiesti o noua poveste? Atunci cauta mereu sa fii special, sa alegi lucruri speciale si originale care sa dea sens existentei tale. Nu te multumi cu un parchet rece, aspru si inestetic, nu te multumi cu un parchet pe care sa-l ascunzi sub covoare si mochete, alege calitate si in acest domeniu ea vine sub denumirea de parchet triplu stratificat.

 

Pretul? N-ar trebui sa fie o problema, avand in vedere ca aceasta alegere este una pentru zeci de ani. Parchetul Karelia poate sa fie infrumusetat si improspatat in timp prin raschetare si lacuire, nu-si pierde din proprietati si nici din finetea la atingere. Reprezinta un rasfat pentru simturi si privire, reprezinta o pagina de poveste care poate sa fie personalizata prin contopire cu povestea ta.

 

Parchet triplu stratificat din lemn de stejar

 

Si casa ta merita sa simta eleganta iar tu ai tot dreptul sa te simti protejat si alintat in propriul camin asa ca... alegerea iti apartine.

 

Pentru detalii si oferta de pret pentru parchetul stratificat Karelia ne puteti contacta folosind datele de mai jos.

 

Niky Decor
Telefon : 0722.426.284; 0753.825.347
E-mail : nikycomstil@gmail.com
Site : www.nikydecor.ro

Sursa: Niky Decor

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Arta gradinaritului

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!