Udarea si fertilizarea, comod si eficient pentru orice gradina datorita Gardena si Compo! (P)

in Ghid Practic Gradina

Doriti sa udati gazonul sau straturile de flori si legume ori sa curatati curtea? Totul este simplu cu gama Original GARDENA System. Udare perfect controlata, modele potrivite oricarei nevoi: furtunuri, carucioare pentru furtun, pistoale de stropit si spritzere, aspersoare, conectori.

 

 

Imagini amenajari gradini

 

GARDENA OGS cupleaza tot de la robinet pana la pistolul de stropit sau aspersor si ramane perfect etans. Sistem complet de cuplare a furtunului: Totul cu un singur click!

 

Fara maini murdare la infasurarea furtunului! Carucioarele pentru furtun GARDENA controleaza infasurarea uniforma a furtunului si asigura transportul comod al acestuia in gradina. Furtunul nu se indoaie si nu se rasuceste la rulare/derulare. Rotile mari permit deplasarea usoara chiar si pe suprafete accidentate. Aveti la dispozitie si seturi complete, gata echipate cu carucior, furtun, conectori si spritzer/pistol pentru stropit: Set carucior cu furtun Classic 10 conectori si spritzer. Set carucior cu furtun Classic 10 conectori si spritzer

 

Pentru diverse sarcini de curatare si udare va este la indemana Pistolul de stropit GARDENA Comfort. Multifunctional, cu 4 tipuri de jet: spray-fin, cu bule, jet puternic si jet plat. Debitul este reglabil. Are declansator ergonomic cu blocare.

 

Pistolul de stropit GARDENA Comfort

 

Gama de Sisteme de irigare Sprinklersystem si Sistemele de micro-irigare acopera toate nevoile dumneavoastra cu privire la udarea controlata fie ca este vorba despre udarea suprafetelor mari sau mici, a jardinierelor ori udarea pe perioada concediului. GARDENA Aspersor AquaContour Automatic pentru suprafete mari, este modalitate de udarea folosind irigarea telescopica cu raza de actiune reglabila de la 2,5 - 9 m (2 bar) / 4 - 10,5 m (4 bar).

 

Aspersor Gardena AquaContour Automatic

 

Cu Setul pentru udat pe durata concediului pot fi udate pana la 36 de plante in ghivece, udarea fiind activata pentru 1 min./zi printr-un transformator cu programator incorporat.

 

Setul pentru udat pe durata concediului

 

Gradina are nevoie nu numai de apa, ci si de hrana. De aceea nu vom neglija fertilizarea. Pentru gazon verde si viguros, fara pericol de ardere, va recomandam Fertilizatorul de gazon COMPO, Calitate “Made in Germany”.

 

Fertilizatorul de gazon COMPO

 

Are efect pe termen lung: Alimenteaza gazonul cu toti nutrientii importanti timp de peste 3 luni. Efect bun din start fara o crestere brusca. Protejeaza mediul inconjurator prin eliberarea lenta a azotului. Gazonul se fertilizeaza de 2-3 ori pe an, din martie pana toamna tarziu. Fertilizatorul se poate distribui cu mana, dar este ideal sa se utilizeze un dispozitiv de imprastiere GARDENA.

 

Dispozitiv de imprastiere GARDENA

 

Accesati www.gardena-shop.ro si www.mdx.ro pentru detalii suplimentare despre gamele GARDENA si COMPO.

Sursa: Gardena

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!