Cum sa salvezi spatiu pentru casa ta - Galerie foto

in Recomandari

Ai probleme cu spatiul din dormitorul tau? Deschiderea usii iti ocupa din spatiul necesar? Ti-ai dori ocazional sa ai posibilitatea de a desparti bucataria de sufragerie?

 

Acestea sunt trei dintre provocarile cu care ne confruntam intr-un apartament sau in spatiile mici. Orice centimetru conteaza si trebuie sa fie bine organizat in astfel de incaperi.

 

 

Solutia pentru spatiile mici si bine organizate este sistemul cu usi glisante. Acest sistem asigura cresterea suprafetei utile in orice spatiu. In plus, ai posibilitatea de a alege tipul de sistem potrivit indiferent daca peretele casei tale este din gips carton sau zidarie.

 

Iata cele trei tipuri de sistem pe care poti sa le alegi:

 

1. Sistemul de Usi Glisante OSEM

 

Sistemul de Usi Glisante OSEM

 

Sistemul de usi glisante Osem este ideal pentru aplicatii in care se doreste economisirea spatiului, in timp ce usa ramane la vedere si peretele existent neafectat.

 

2. Sistemul de Usi Glisante UNICO

 

Sistemul de Usi Glisante UNICO

 

Sistemul de usi glisante Unico permite culisarea unui singur panou de usa, fie la stanga, fie la dreapta in peretele de gips-carton.

 

3. Sistem de Usi Glisante ESTENSIONE

 

Sistem de Usi Glisante ESTENSIONE

 

Sistemul de usi glisante Estensione permite culisarea a doua usi simetrice in oglinda: o usa la stanga si o usa la dreapta.

 

Un alt beneficiu al acestor sisteme este reprezentat de faptul ca poti folosi pentru sistem atat usile de lemn, cat si usile glisante de sticla.

 

Alege tipul de sistemul de usi care se potriveste incaperii tale si castiga spatiu pentru casa ta!
Pana la 31 Martie 2015 eMenatwork.ro ofera o reducere de pana la 395 lei la sistemele de usi glisante UNICO cu pachet complet!
Cum se monteaza sistemul de usi glisante UNICO?

 

Daca ti se pare ca un sistem de usi glisante este greu de montat, iata un film care prezinta detaliat pasii de instalare a sistemului de usi glisante Unico:

 

 

Dar usile glisante nu sunt doar practice ci pot constitui si un element de personalizare a decorului pe cat de neobisnuit pe atat de atragator. Iata cateva exemple din Galeria de imagini:

 

Usi glisante
Designer: Davidson Designs

 

Usi glisante dormitor
Designer: Davidson Designs

 

Usi glisantebar
Designer: Landmark Construction

 

Usi glisante baie
Designer: Mr. Frag

Sursa: eMenatwork.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!