Oferte la apartamente si garsoniere in ansamblurile rezidentiale

in Targuri si expozitii

Noua editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasura in perioada 13-15 iulie, la Sala Palatului. La standurile expozantilor gasiti toate ofertele de locuinte, pentru cei cu buget redus (15000 de euro) , pana la proprietati de lux a caror valoare depaseste cateva sute de mii de euro.

 

 

“AVANGARDE FOREST – Complex Rezidential Vile Pipera” este un proiect NOU pe piata imobiliara, aflat inca in stadiul de constructie. Proiectul este compus din 24 vile, P+1+M pasive, cu circuit inchis, situat intr-o zona linistita, in mijlocul naturii, departe de agitatia cotidiana si in acelasi timp, cu servicii excelente care pot asigura confortul unei familii. Bineinteles, in cadrul Targului Imobiliar Project Expo, dezvoltatorul vine cu o oferta speciala, respectiv un pret de 95.000 euro, ceea ce inseamna un discount de 15.000 euro. Complexul din nordul Capitalei are in proiect si supermarket, afterschool, piscina, loc de joaca pentru copii.
 
Un alt proiect nou-nout este Dream Residence. Ansamblul rezidential este construit adiacent fata de Calea Rahova si are in componenta un imobil cu regim de inaltime: Demisol + Parter + 2 Etaje + Etaj 3 retras compus din 40 de apartamente, respectiv garsoniere(34-38 mp utili), apartamente de 2 camere(54-84mp utili) si apartamente cu 3 camere(68 mp utili+25 mp terasa). Pe perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO cumparatorii au parte de discounturi speciale, respectiv 1.000 de euro pentru garsoniere si 3.000 euro pentru apartamentele cu doua si trei camere. Astfel o, o garsoniera de 35 de metri patrati utili costa 27.900 euro, un apartament cu doua camere – 46.900 euro, iar unul cu trei camere – 56.500 euro.
 
Complexul Confort Urban vine si el cu oferte speciale. Astfel, o garsoniera costa 21.000 euro, fiind unul dintre cele mai mici preturi din cadrul targului. Un apartament cu doua camere in acelasi complex costa 34.500 euro, iar unul cu trei camere - 44.500 euro. Mai mult de atat, se acorda vocher pentru mobilier de la Mobexpert in valoare de 1.500 euro pentru garsoniere, 2.000 euro TVA inclus pentru 2 camere, 2.500 euro TVA inclus pentru 3 camere. Apartamentele din Confort Urban Residence Rahova se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat.
 
O oferta care iese din tipare atat din punctul de vedere al preturilor, cat si al solutiei de construire este cea oferita de Euro Mansarde. Astfel, un apartament cu trei camere, tip duplex, situat pe doua etaje, costa 53.900 euro. Este vorba de mansarde amplasate pe blocuri cu patru etaje. “Desi folosim finisaje de cea mai buna calitate, avantajul preluarii terasei prin contract notarial ferm de la asociatia de proprietari a blocului in schimbul refacerii completa a blocului, ne permite sa avem cele mai bune preturi de pe piata la apartamentele noi din zone foarte buna ale Bucurestiului”, explica Octav Cobzareanu, partener in cadrul firmei.
 
„Eficienta energetica vinde apartamentele, oamenii au inceput sa investeasca in mod corect, pe termen lung, pentru a-si reduce cheltuielile ulterioare” spune dezvoltatorul vilelor Avalon, complex rezidential care va fi si el prezentat in cadrul targului. Desi vanzarile pentru apartamente noi au scazut in ultimul trimestru, Ozone Homes a investit in elementul necesar pentru a-si atrage cumparatorii: eficienta energetica. Astfel, compania s-a repozitionat pe piata de profil si a lansat in Romania conceptul de SMART-ECO HOUSE, concept care se defineste prin ideea de a trai intr-un mediu sanatos, cu un cost minim pentru utilitati, intr-un cuvant, de a beneficia, pe deplin, de avantajele unei case inteligente. Un apartament cu doua camere, terasa si loc de parcare are urmatoarele caracteristici: suprafata construita: 48,9 mp, terasa: 1,2 mp, suprafata comuna: 10,67 mp, suprafata totala: 60,77 mp, parcare: 12.5 mp, la un pret de 42 500 de euro + 5% TVA. Daca vorbim despre vilele Avalon avem o suprafata de 120 mp/ vila, cu o terasa de 3,5 mp, gradina intre 150 si 190 mp si 3 locuri de parcare. In functie de marimea gradinii, preturile vilelor variaza si sunt: la gri: 82.000 – 88.000 EUR + 5% TVA, iar la cele finisate se adauga 10.000 EUR /vila + 24% TVA.
 
Si daca tot vorbim despre solutii speciale de construire, nu putem uita compania Alamco, care si-a facut debutul pe piata targurilor imobiliare in cadrul Project Expo. Pe un teren de 1.000 mp situat in Corbeanca, Ilfov, s-au construit trei imobile cu un etaj, fiecare avand 4 apartamente dispuse egal parter si etaj. Apartamentele din Confort Village au o suprafata de 65 mp si contin 2 dormitoare, 1 living, 1 baie si 1 bucatarie. Sunt finisate, au inclus mobilier bucatarie, si dotate cu toate utilitatile. Pretul unui apartament este de 45.000 euro, TVA inclus. Se poate accesa un credit in programul “Prima Casa”, cu avans doar de 3000€. Mai mult de atat, compania construieste locuinte la preturi cu adevarat accesibile. Mai exact case de 73 de metri patrati la un pręt de 37.500 de euro sau de 110 metri patrati, cu un etaj, la un cost de 52.000 euro.
 
O noua “moda” este data de “orasele in oras”, precum Militari Residence, Omnix City sau Cartierul Verde, toate prezente in cadrul Targului Imobiliar Project Expo, si toate avand oferte speciale de pret, oferte pe care va invit sa le aflati venind la Targul Imobiliar PROJECT EXPO.
 
Exista variante si pentru cei cu un buget cu adevarat redus. Cu 15.000 euro sau chiar mai putin oricine isi poate construi o micuta casa daca are terenul propriu sau isi poate cumpara o garsoniera intr-un bloc vechi. In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO gasiti inclusiv astfel de oferte la standurile expozantilor.
 
La extrema cealalta se afla proprietati de lux a caror valoare depaseste cateva sute de mii de euro. De exemplu o vila din Snagov, de 1600mp, este oferita la un pret de 1.300.000 euro. Pentru o suma aproape dubla, un investitor poate cumpara o intrega cladire de apartamente, respectiv un imobil cu 6 etaje si o suprafata construita de 2000mp, cu 6 locuri de parcare in subteran, finisaje LUX, centrala, aer conditionat, lift, toate utilitatile, acte complete. Pretul? 2.750.000 euro + Tva. Negociabil.
 
Oricum, acestea sunt doar cateva dintre ofertele cu care va asteapta o parte dintre cei 43 de expozanti cu care puteti discuta in acest week-end (vineri si sambata de la 10,00 la 18,00, iar duminica de la 10,00 la 17,00) la Targul Imobiliar Project Expo. Intrarea este libera.

Mai multe informatii la ProjectExpo.ro

Sursa: Project Expo

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!