Afla tendintele anului 2013 in materie de design interior de la profesionisti de talie mondiala la conferinta "Design - concept of living"

in Targuri si expozitii

Profesionisti de top ai design-ului de mobilier mondial si romanesc vor dezvalui din secretele tendintelor din domeniu la Conferinta "Design - concept of living", organizata la ROMEXPO, in perioada 13 - 14 septembrie 2012, in cadrul targului BIFE 2012.

 

 

Domnul Arhitect Mircea Tibuleac (AXIS Laminate, Sibiu) si Henrik Schulz (arhitect si designer, Suedia) completeaza lista speaker-ilor deja confirmati in cadrul programului. Alaturi de Ronen Kadushin (Open Design - Berlin) si Karl Malmvall (Ikea, Suedia) participantii vor prezenta perspective valoroase asupra tendintelor din industrie.

 

La eveniment sunt invitati sa participe:
persoane interesate de actualitatea culturala, arhitecti, designeri, decoratori, oameni de afaceri din domeniile conexe, profesori si studenti ai institutiilor specializate de invatamant superior (arhitectura, urbanism, design, constructii, arta).
Nu uitati, 13 -14 SEPTEMBRIE, sunt doua zile pe care nu trebuie sa le ratati!
Participarea este GRATUITA, in limita locurilor disponibile.

 

Pentru inscrieri la conferinta, va rugam sa va inregistrati pana la data de 01 septembrie 2012 la adresa de e-mail: andreea.bordeanu@romexpo.ro, precizand: nume, prenume, functie/studii.

Sursa: Romexpo

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!