Iedera, otel, sticla: casa care se contopeste cu peisajul - Galerie foto

de Nic Gavra in Targuri si expozitii

Arhitectii de la Zanon Architetti Associati au reusit o transfomare spectaculoasa a unei case de la tara, situata in Treviso, Italia.

Casei i s-a dat o noua viata prin renovarea interioarelor si, mai ales, prin extinderea zonei de zi cu o structura din otel si sticla.

Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla

Zona de zi este unita, vizual, cu mediul inconjurator. La exterior, casa devine o parte a peisajului, natura fiind reflectata de sticla noii structuri, iar constructia mai veche este imbracata intr-o romantica perdea de iedera.

Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla

La interior spatiile sunt aerisite si luminioase, rusticul imbinandu-se cu modernul. Accesoriile si obiectele de mobilier dau personalitate incaperilor, in timp ce lemnul si grinzile lasate la vedere incalzesc atmosfera.

Set mobila living Mona, lemn masiv, alb

Mobila living Mona, lemn masiv, alb Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla Casa acoperita cu iedera si structura din otel si sticla

Foto: Paolo Belvedere

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!