COLTAR FIX PENTRU LIVING 2015 OM

4450 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR FIX PENTRU LIVING 2015 OM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Indiferent de faptul ca este fix sau extensibil, un coltar reprezinta o adevarata oportunitate de a mobila o locuinta cu un produs fiabil si de mare caracter.
Asa ca, daca sunteti persoane cu viziuni noi despre cum trebuie sa arate un coltar realizat intr-un design contemporan, WizMag vine spre intampinarea dumneavoastra cu un produs extrem de interesant realizat dupa ultimele trenduri in materie de mobilier.
Este vorba despre coltarul fix pentru living OM.
Un produs care va fura imaginatia inca de la primul contact. Si care va ofera un confort la superlativ.
Este bine de stiut faptul ca acest model de coltar poate fi comandat sub diverse forme, cu unul sau doua cotiere, cu bord sau fara bord.
Iar in ceea ce priveste calitatea materialelor din care acest coltar a fost confectionat, nici nu mai poate fi vorba. Pentru ca acest model se bucura de confortul celor mai bune materiale. Incepand de la partile din lemn si pana la materialele folosite pentru realizarea saltelei si a pernelor care au rolul de spatar.
Dincolo de toate aceste aspecte, coltarul fix pentru living OM este un produs nobil si extrem de elegant pentru orice locuinta.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate