COLTAR FIX SUFRAGERIE MARABEA

3150 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR FIX SUFRAGERIE MARABEA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltarele fixe oferite de WizMag sunt caracterizate in mod evident prin confort si relaxare maxima, dar si printr-un grad ridicat de eleganta.
Acelasi lucru se poate spune si despre noul produs care este acest model de coltar fix pentru sufragerie Marabea. Un corp de mobilier de calitate superioara realizat pe baza de module. Ceea ce il face mult mai confortabil si mai elegant, mai ales atunci cand vine vorba despre asigurarea confortului intregii familii.
Asa ca, persoanele care se opresc asupra acestui corp de mobilier trebuie sa stie ca modelul de coltar fix pentru sufragerie Marabea poate fi comandat sub diferite forme si combinatii astfel incat sa poata raspunde tuturor nevoilor venite din partea clientilor cu pretentii.
Pentru o utilizare cat mai vasta si o optimizare cat mai buna a spatiului disponibil, acest coltar fix Marabea poate fi comandat cu doua sau trei locuri, alaturi de un taburet simplu sau dublu ori alaturi de o masuta, ceea ce il face mult mai atractiv.
In ceea ce priveste materialele din care a fost confectionat coltarul Marabea, acestea sunt de calitate inalta, rezistente la trafic intens si pe deasupra pot fi comandate in diferite nuante si culori in functie de cele disponibile in paleta de culori.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate