MOBILIER CLASIC ITALIAN

1 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

MOBILIER CLASIC ITALIAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mobilarea unei case este foarte importanta in procesul de amenajare interioara, de aceea suntem alaturi de clientii nostri oferindu-le set de mobila clasica de lux din colectia Meteora art.20, Cpri porta LCD, pentru cele mai profesionale solutii de mobilare optimizate spatiului, conceptului de design interior, fie ca vorbim de amenajarea interioara a unei case sau apartament cu mobila de living, sufragerie.Mobila este eleganta si rafinata, datorita sclupturii deosebite si o puteti comanda la pret de producatur la magazinul nostru Nobili Design in Constanta.
Preturile sunt orientative si pot suferi modificari.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate