CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI DESSA

2437 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI DESSA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapea extensibila 3 locuri DESSADimensiuni de gabarit: L 192 x A 95/225 x H 90 cm. Suprafata utila pentru dormit: L 185 x A 135 cm.Produsul este realizat in constructie fixa, pe structura cu cherestea de fag cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, arc sinusoidal, miez elastic din arcuri bitronconice, feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, panza colorata. Canapeaua are mecanism extensibil pe rama metalica plianta si saltea de poliuretan. Extinderea canapelei pentru dormit se face astfel: se indeparteaza pernele de sezut, se apuca manerul metalic al ramei extensiei, se ridica extensia pe panoul canapelei, apoi se depliaza inspre fata. Acest tip de extensie este pentru uz ocazional. Pentru extinderea si inchiderea canapelei, prinderea se va face de la mijlocul subansamblului extensibil al produsului.Observatii:*Promotia este valabila pentru comenzile online si in limita stocului disponibil existent in magazinele Elvila din:Botosani si Oradea. *Pentru detalii privind materialele de acoperire va rugam sa luati legatura cu consilierii de vanzari din magazine.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (artemis).Culoare tapiterie: griTermenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate