COLTAR SEMIEXTENSIBIL BERNA

7564 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

COLTAR SEMIEXTENSIBIL BERNA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Coltar BERNA 2C2 semiextensibilDimensiuni de gabarit: L 296 x A 296 x H 74/97.Dimensiuni pe componente:Canapea de 2 locuri semiextensibila cu tetiere rabatabile: L 157 x A 105/135 x H 74/94 cm.Colt cu tetiere fixe: L 139 x A 139 x H 74 cm.Coltarul are in componenta 2 canapele de doua locuri cu cate un brat, semiextensibile, prevazute cu tetiere rabatabile si element de colt cu tetiere fixe. Cele 3 componente se unesc intre ele cu elemente de legatura metalice. Produsul este realizat din cherestea de fag si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, chinga textila, piesele contin feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin. La finisarea picioarelor din lemn masiv s-au folosit baituri si lacuri pe baza de apa. Extinderea sezutului se realizeaza cu ajutorul unor glisiere metalice.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere sau pentru deplasarea produsului (prin impingere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Observatii:*Promotia este valabila pentru comenzile online si in limita stocului disponibil existent in magazinele Elvila din Bacau, Bucuresti, Focsani, Iasi.*Pentru detalii privind materialele de acoperire va rugam sa luati legatura cu consilierii de vanzari din magazine.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3(savoy).Culoare: rosu.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate