BIBLIOTECA STIL S36

6873 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

BIBLIOTECA STIL S36
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Biblioteca STIL S36Dimensiuni de gabarit: L330 x A51 x H190 cm.Produsul este realizat din  PAL  furniruit cu furnir de stejar si PAL de 8 mm furniruit cu furnir de stejar pentru spate si elemente din masiv de stejar sau fag, balamale, suruburi demontabile, manere tragatoare, suporti de polita, geam. Produsul se realizeaza in constructie semidemontabila si contine 4 corpuri nedemontabile care se cupleaza intre ele. Biblioteca are in componenta 2 usi cu geam clar cu deschidere normala si o usa glisanta cu geam. Butonii si manerele tragatoare sunt metalice si au finisaj antichizat. Finisajul produsului este realizat cu baituri si lacuri pe baza de apa.Tip de material: PAL  furniruit cu furnir de stejar.Finisaj: Maro inchis(( S36 ).

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate