FOTOLIU AMEDIA MARO

940 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

FOTOLIU AMEDIA MARO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

* Pentru disponibilitatea in stoc a produsului comandat si pentru culoarea materialului de acoperire va rugam sa contactati magazinul Elvila cel mai apropiat de locatia dumneavoastra.Detalii ale produsului din imagine: fotoliu AMEDIADimensiuni gabarit: L 88 x A 95 x H 90 cm.Produsul este executat pe structura cu cherestea de fag, PAL, placaj , are miez elastic cu rama, poliuretan, chinga elastica si este acoperit cu material textil realizat in constructie nedemontabila. Picioarele fotoliului sunt executate din cherestea. Fotoliul AMEDIA confera personalitate si confort ambientului tau. Cromatica variata a finisajului se poate incadra in mai multe stiluri de amenajari, astfel incat sa fie mereu o optiune valabila, indiferent de gusturile tale.Tip material tapiterie: Stofa Shaggy.Culoare tapiterie: Maro.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate