CANAPEA FIXA 3 LOCURI REMUS

1955 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
CANAPEA FIXA 3 LOCURI REMUS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Canapea 3 locuri fixa REMUSCanapeaua fixa 3 locuri REMUS este confortabila si versatila ceea ce o face ideala pentru spatiile mai putin generoase.Dimensiuni gabarit: L 216 x A 98 x H 60/78 cm.Canapeaua este realizata in constructie nedemontabila pe structura cu cherestea de fag, si rasinos cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, miez elastic din arcuri bitronconice, arcuri sinusoidale, feltru, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, panza, corovin. Sezutul este compus din miez elastic, chinga textila si poliuretan iar spatarul are in componenta chinga elastica si poliuretan. Picioarele sunt din plastic negru.Atentie!* Bratele produsului nu se vor folosi pentru sedere, sau pentru deplasarea produsului(prin impigere sau tragere). Aceste actiuni pot duce la deteriorarea structurii bratelor.Finisata cu stofa de culoare gri deschis, nuanta naturala si echilibrata, Canapeaua REMUS este o alegere practica si estetica pentru livingul tau.Tip material tapiterie: Stofa grupa 3 (Savoy).Culoare tapiterie: Gri.Termenul de executie al produselor de tapiterie este de 30 zile.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate