OTRAVA PENTRU SOARECI JADE PARAFINA 100 GR

4,50 RON

(Pretul contine TVA)

De la GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL - Bucuresti

OTRAVA PENTRU SOARECI JADE PARAFINA 100 GR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

JADE PARAFINA

Substanta activa: Bromadiolone 0.005% - CAS 28772- 56- 7; CE 249- 205- 9
Categoria de utilizatori: Non- profesionali (populatie).

Indicatii:
Momeala sub forma de pasta verde, gata de utilizare.
Utilizare pentru controlul rozatoarelor (soareci si sobolani). Produsul se utilizeaza in interiorul si in jurul cladirilor pentru protectia sanatatii publice, a materialelor si produselor depozitate. Are efect letal intarziat pentru ca rozatoarele sa nu devina suspicioase si astfel pot fi distrusi toti soarecii si sobolanii. Este ideal pentru locurile umede si industria agro- alimentara.

Masuri de precautie in perioada depozitarii, utilizarii:
Momeala se plaseaza in containere de otrava rezistente la fortare pentru a minimiza riscul de consum si otravire al animalelor de companie si a altor animale care nu sunt specii tinta. Ambalajele cu otrava trebuie asigurate si amplasate in zone inaccesibile, animalelor de companie si animalelor care nu sunt specii tinta. Depozitati intr- un loc racoros, uscat, bine aerisit. Depozitati produsul biocid incuiat in ambalajul original, inchis bine si ferit de animalele de companie. Nu este clasificat ca fiind periculos pentru transport. Nu aplicati in zone in care alimentele/hrana, instrumentele alimentare sau suprafetele de prelucrare a alimentelor pot intra in contact sau pot fi contaminate de catre produsul biocid. Acces controlat pentru animalele domestice si animalele de companie (in special cainii si pisicile).

Doza de aplicare exprimata in unitati metrice:
Sobolani (adulti si tineri): se plaseaza 90 - 100g (9- 10 pliculete) de momeala in amplasamente acoperite, rezistente la deschidere fortata, distantate intre ele la 10m (5m in zone cu infestare puternica) in zonele in care sobolanii sunt activi. Soareci de casa (adulti si tineri): se plaseaza 20 - 30g (2- 3 pliculete) de momeala in amplasamente acoperite, rezistente la deschidere fortata, distantate intre ele la 5m (3m in zone cu infestare puternica) in zonele in care soarecii sunt activi.

Mortalitatea rozatoarelor:
4- 5 zile de la ingestie.

Fraze de siguranta:
P I02 - A nu se lasa Ia indemana copiilor.
P I03- Cititi eticheta inainte de utilizare.
P220- A se pastra/depozita departe de alimente, bauturi si hrana animalelor.
P270- A nu manca, bea sau fuma in timpul utilizarii produsului.
P273 - Evitati dispersarea in mediu.
P30 1 +3 1 0 - IN CAZ DE INGHITIRE: sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic.
P404+405 - A se depozita intr- un recipient inchis. A se depozita sub cheie.
P50 I- Eliminati continutul/recipientul prin incinerare.
In timpul tuturor operatiilor de control, a se colecta corpurile sobolanilor morti, resturile de otrava nefolosite sau orice fragmente de otrava gasite la distanta de amplasamentul de aplicare in vederea minimizarii riscurilor de consum si otravire a copiilor, animalelor de companie/domestice si altor animale netinta. A se depozita intr- un loc racoros, uscat, bine aerisit. A se depozita incuiat, in containerul original, inchis bine.
Controlul expunerii umane: A se purta manusi adecvate. A nu manca, bea sau fuma in timpul utilizarii. A se spala mainile si fata dupa aplicarea si folosirea produsului.
Instructiuni de prim- ajutor si sfaturi medicale: General : in caz de accident, suspiciune de expunere sau inrautatirea starii generale, se solicita consult medical (aratand eticheta, daca este posibil).
Ingestie : a se solicita consult medical de urgenta. Contact cu pielea : a se spala cu apa si sapun. A se inlatura si spala imbracamintea contaminata. Contact cu ochii: a se indeparta lentilele de contact, dupa caz si a se clati ochii lent cu apa timp de 5- 20 minute. A se solicita consult medical de urgenta.
Nota pentru medic: antidot- Vitamina K I - sub supraveghere medicala.

Masuri de precautie in perioada utilizarii:
A se evita orice expunere inutila, in special a se evita ingerarea. A nu se aplica in zonele in care alimentele / hrana, ustensilele alimentare sau suprafetele de prelucrare a alimentelor pot intra in contact cu / sau pot fi contaminate de catre produs.
Cutiile cu otrava trebuie asigurate si amplasate in zone inaccesibile copiilor si animalelor de companie si animalelor netinta .

Contacte - GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL:

Telefon mobil: 0726446927

Web: impotrivadaunatorilor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate