SET ACCESORII CAPCANA SOARECI DE CAMP SUPERCATSWISSINNO

65 RON

(Pretul contine TVA)

De la GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL - Bucuresti

SET ACCESORII CAPCANA SOARECI DE CAMP SUPERCATSWISSINNO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Set de accesorii pentru Capcana pentru soareci de camp, cartite, dihor SuperCatSwissinno1.Ce este Setul de accesorii pentru Capcana pentru soareci de camp, cartite, dihor SuperCatSwissinno ?

Acest set are in componenta sa o tija cu o lungime de 50 cm compusa din doua parti si un accesoriu special proiectat pentru a realiza gauri in sol cu Ø de 6 cm si o carcasa din otel.2. Cum folosim Setul de accesorii pentru capcana pentru cartite, dihor SuperCatSwissinno ?

Tija are rolul pentru a identifica tunelurile sapate in pamant de soareci sau alte rozatoare.

Al doile obiect este destinat realizarii de gauri in sol , utilizarea simpla, rapida si otelul care este destul de durabil face din acest set unul de calitate.

Deasemenea acest set mai poate fi utilizat si in alte scopuri, spre ex: plantarea forilor.3.Unde folosim Setul de accesorii pentru capcana pentru cartite, dihor SuperCatSwissinno ?

Acest set trebuie folosit in locul unde suspectam ca ar fi rozatoare, cum ar fi soarecii , sobolanii sau chiar cartitele sa depistam tinelurile acestora , si ori sa le distrugem ori sa instalam capcane cu ultrasunete sau clasice in zona acestora.4. Informatii aditionale :

Fabricata din : otel

Diametru : 6 cm

Lungime : 50 cm

Tara de provenienta : Germania

Contacte - GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL:

Telefon mobil: 0726446927

Web: impotrivadaunatorilor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Promotii mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate