design interior a existat o te" />

CUM AMENAJAM CASA SAU APARTAMENTUL CU AJUTORUL SPECIALISTILOR

20 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI DESIGN - Bucuresti

CUM AMENAJAM CASA SAU APARTAMENTUL CU AJUTORUL SPECIALISTILOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

În ultimii ani, în design interior a existat o tendință de a combina camere în apartamente și case. Bucătăria se conectează la living, băile și toaletele sunt extinse. Să vedem dacă aceasta este o idee bună și de ce oamenii sparg zidurile.

Când merită să combinați spațiul?

Cea mai populară opțiune este o singură bucătărie și cameră de zi. Două zone într-una sunt potrivite pentru o persoană care trăiește în sine sau pentru o familie mică.

În primul caz, se obține un site pentru primirea oaspeților.
În al doilea, există mai mult spațiu pentru viața de zi cu zi (și pentru petreceri).

Spațiul din apartament este câștigat prin combinarea pasajelor către bucătărie și living. Și nu este vorba doar de filmări. Spațiul devine mai vizual, nu este ascuns de pereți.
De fapt, obținem nu o bucătărie mică și o cameră mică, ci o cameră funcțională comună, egală cu două zone combinate. Descoperiti exemple de Portofoliu Design Interior realizat pentru case sau apartamente.



O problemă obișnuită cu acest aspect sunt mirosurile alimentare. Soluția este o hota care funcționează în mod normal și un sistem de ventilație suplimentar.

O altă opțiune este o baie combinată cu toaletă. Chiar și luând în considerare unele inconveniente practice (camera este proiectată pentru uz individual), câștigul în spațiu va fi imens.

Puteți transforma pereții care separă zonele în spațiu utilizabil. Și dacă atașați un coridor, atunci puteți pune un jacuzzi sau alte echipamente non-standard.

Soluția este potrivită pentru familiile mici sau dacă există mai multe băi / toalete în casă.

Dormitor + baie. Cu siguranță am văzut astfel de soluții în hoteluri, dar rareori văzute în apartamente.

Ideea este potrivită pentru familiile tinere care nu se tem de proiectele de design îndrăznețe.
Spațiul este câștigat de aceiași pereți, iar intimitatea este creată de o partiție de sticlă glisantă. De asemenea, problemele cu umiditatea camerei comune și protecția împotriva apei trebuie rezolvate.

Bucătărie + zonă de lucru. Aceasta este doar o opțiune pentru familiile tinere cu copii mici sau elevi de școală elementară. Părinții nu trebuie să fie distrași de la serviciu sau de la gătit pentru a-și hrăni copilul sau pentru a le ajuta cu temele.

Merită luat în considerare numărul suficient de prize pentru conectarea iluminatului și a echipamentelor. De asemenea, gândiți-vă la siguranță - copilul nu trebuie să se împiedice de firele și să aibă acces la aparatele de bucătărie.

În general, creșterea spațiului locativ fără a cumpăra un apartament nou este relevantă pentru toată lumea. Dar merită întotdeauna să luați în considerare dimensiunea familiei dvs., programele de viață și angajamentul față de spațiul personal.
Puteti apaela la serviciile unei firme specializate in design interior si amenajari interioare la cheie.



În general, zonele conectate sunt optime pentru persoanele care trăiesc singure, cuplurile sau părinții tineri cu copii preșcolari și școlari timpurii.

Și dacă locuiți într-o casă privată, există mult spațiu pentru experiment.

Când nu ar trebui să combinați spațiul?

Când încalcă legea. Am scris deja într-unul dintre articole că lucrul cu un perete portant este extrem de problematic în ceea ce privește coordonarea. De asemenea, este interzisă amplasarea băilor deasupra camerelor de zi și a bucătăriilor vecinilor. Combinarea unui balcon (nu o logie, este un element îndepărtat) cu un living este, de asemenea, imposibil de coordonat și legitimat.

Când camera de zi este un spațiu de locuit. Opțiunea atunci când camera de zi este, de asemenea, un dormitor. Combinându-l cu alte zone, vă privați (sau familia dvs.) de o cameră separată. Căutarea modei cu greu merită confortul.

Când este nesigur. Programul de renovare nu a ieșit încă din tipare, așa că mulți locuiesc în case vechi. Evaluează în mod adecvat dacă structura va rezista lucrărilor de renovare. Mai bine, comandați expertiza unui specialist.

Când nu aveți un proiect de design profesional. Renovarea va fi probabil finalizată, dar rezultatul nu va fi la înălțimea așteptărilor. Există multe lucruri mărunte: de la izolarea logiei până la organizarea iluminatului, pe care doar designerii de interior îl cunosc. Iar corectarea greșelilor este întotdeauna mai scumpă decât a nu le face.

Comandați o consultanta a apartamentului dvs. la studioul de design interior Nobili Interior Design

Vom găsi o soluție pentru dvs., deoarece unirea zonelor este departe de a fi singurul instrument pentru lucrul cu un apartament mic.

Dimensiuni - 245 mp

Contacte - NOBILI DESIGN:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate