EXPERT IN VASE CU FLORI

35,91 RON

(Pretul contine TVA)

De la EDITURA ALL - Bucuresti

EXPERT IN VASE CU FLORI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dr. D. G. Hessayon
Astazi, mai mult de jumatate dintre plantele cultivate in straturi le cumparam in recipiente si nu in pamant simplu. Acest lucru ilustreaza clar faptul ca in ultimii ani a avut loc o revolutie in ceea ce priveste recipientele pentru plante - o dezvoltare impresionanta a folosiii ghivecelor, a cosurilor suspendate etc., din jurul casei sau din gradina.
Cultivarea plantelor in recipiente are numeroase avantaje: pot fi cultivate si de persoanele care locuiesc la bloc, plantele delicate pot rezista in aer liber, se pot ascunde aspectele neestetice, nu trebuie sapat pamantul sau plivite mereu buruienile. Totusi, apar mai multe probleme: alegerea recipientului potrivit, mediului propice si, in final, selectarea tipului de plante care pot inflori in ambianta aleasa.
Pe langa aceste activitati, care trebuie facute din primul moment, din faza de planificare, este nevoie sa acordati o atentie deosebita plantelor in sine. Solul sau compostul disponibil pentru radacini este limitat si, prin urmare, plantele trebuie udate si ingrijite mai mult decat cele care cresc in aer liber.
Veti invata sa faceti alegerile corecte si sa ingrijiti cum este mai bine plantele.

Format carte: B4 200x260
Numar pagini: 128
Culoare interior: policromie
ISBN: 978-973-571-532-8
Data publicatie: 04.04.2007
Colectie: EXPERT

Contacte - EDITURA ALL:

Telefon fix: 0214022633

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate