3244,50 RON
(Pretul nu contine TVA)
De la PIATRAONLINE - Bucuresti
Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!
Iesiti din ritmul alert de zi cu zi si sincronizati-va cu pulsul naturii, descoperind placerea de a gati in ritmul firesc al alimentelor prin intermediul acestui cuptor de gradina placat cu piatra decorativa.
Caracteristici:
Placat cu piatra naturala de culoare crem Vratza, cuptorul este realizat din materiale rezistente mult timp la temperaturi ridicate si la focul cu lemne. O cupola din caramida, o camera de combustibil din caramida sau ceramica si samota lipite cu adeziv termorezistent si un capac folosit pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii sunt elementele principale care formeaza cuptorul de gradina. Livrat pe europaleti, acesta vine insotit de un ghid detaliat de asamblare, care scurteaza considerabil timpul alocat montarii.
Utilitate:
Cuptorul este ideal pentru a gati retete traditionale de paine cu crusta aurie, friptura frageda si suculenta sau legume proaspete si aromate, cu un plus de savoare conferit de gatitul in apropierea unei surse directe de caldura. Prin dimensiunile sale, se incadreaza usor in orice spatiu, iar piatra naturala in culori calde cu care este acoperit il transforma intr-un accesoriu rustic pentru gradina dumneavoastra.
Instructiuni de montare
Cuptorul va fi montat pe o platforma stabila, plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alegeti un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigurati-va ca piesele sunt bine udate, dupa care uniti si curatati toate suprafetele. Cuptorul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului, care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.
Instructiuni de izolare:
Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea, va punem la dispozitie un accesoriu complementar, acoperisul pentru cuptor, care va fi amplasat in partea de sus a cupolei, spatiul gol ramas urmand a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala, acoperite cu un amestec ignifug, cum este samota.
Instructiuni de utilizare
In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior, cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduceti alimentele. La sfarsit, cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate cu namol sau cu un amestec obtinut din cenusa, faina si apa.
Contacte - PIATRAONLINE:
Telefon fix: 0219907
Telefon mobil: 0213501494
Web: www.piatraonline.ro/