CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI BOSTON

3199 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

CANAPEA EXTENSIBILA 3 LOCURI BOSTON
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Un model de canapea extensibila 3 locuri Boston, asa cum se poate observa si in imaginile atasate aici vine spre convingerea dumneavoastra, ca acest produs este unul fara de care locuinta dumneavoastra nu ar putea fi la fel de bine pusa in valoare.
Si asta datorita faptului ca respectivul corp de mobilier este bine distantat de la nivelul parchetului prin existenta picioarelor din metal. Cele care asigura echilibrul acestui produs de calitate.
La interior, acest corp de mobilier este bine definit de existenta unui cadru din lemn masiv de esenta tare. Bine imbinat la interior cu un material de poliuretan. Iar la exterior acest corp de mobilier este complet tapitat cu un material din stofa rezistent la trafic intens.
Acesta poate fi comandat in diferite nuante si texturi in functie de preferinte dar si in functie de disponibilitatile de la producator.
Coltarul este complet tapitat cu un material de stofa comandat cu cusaturile lasate la vedere.
In forma prezentata respectivul corp de mobilier poate fi o alegere importanta pentru sufragerie sau living, acolo unde acesta isi poate lua rolul in serios.
Si chiar daca acest corp de mobilier este unul care se poate integra perfect in categoria produselor de lux, el beneficiaza de un pret relativ mic.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate