CANAPEA EXTENSIBILA MEDA WIZ 019

758 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

CANAPEA EXTENSIBILA MEDA WIZ 019
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Iata un model de canapea extrem de eleganta si interesanta care asigura confortul necesar pentru doua persoane!
Este vorba despre canapeaua extensibila Meda wiz 019, un model de canapea de dimensiuni medii care beneficiaza de o extindere usoara si silentioasa in acelasi timp, ceea ce face ca acest corp de mobilier sa fie unul extrem de fiabil si elegant mai ales atunci cand vine vorba despre amenajarea spatiilor mai inguste.
Canapeaua Meda wiz este un corp de mobilier complet tapitat, prin intermediul caruia designerii au reusit sa ascunda partile din lemn ale canapelei printr-un amplu proces de tapitare completa a canapelei.
Astfel incat zonele colturoase au fost inlaturate in procent de 100 la suta, iar confortul a fost sporit substantial.
Acest model de canapea este realizat din lemn de plop, combinat cu PFL si pal, astfel incat canapeaua extensibila Meda wiz sa fie un produs rezistent si elegant.
Iar pentru un confort sporit canapeaua extensibila Meda wiz beneficiaza si de un strat suplimentar de poliuretan gros de 70 mm. Ceea ce completeaza extrem de bine confortul oferit de acest model de canapea.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate