COLTAR EXTENSIBIL KANSAS STOFA

2670 RON

(Pretul contine TVA)

De la ELVILA - Bucuresti

COLTAR EXTENSIBIL KANSAS STOFA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

*Pentru disponibilitatea in stoc a produsului comandat si pentru detalii privind culoarea materialului de acoperire va rugam sa contactati magazinul Elvila cel mai apropiat de locatia dumneavoastra.Detalii ale produsului din imagine: Coltar extensibil cu lada pentru depozitare KANSAs stangaDimensiunile de gabarit: L 230 x A 76/154 x H 41/75 cm. suprafata utila de dormit: 120 x 200 cm.Produsul este realizat in constructie demontabila, din cherestea de fag cl B, placaj, PAL, PFL dur, aracet, chinga elastica, arcuri sinusoidale, carton mucava, poliuretan, adeziv, vata minet, vata tapitex, corovin, panza colorata. Picioarele sunt fabricate din lemn si finisate cu lac pe baza de apa.Atentie:* Nu se vor folosi bratele produsului  pentru sedere sau pentru deplasarea produsului prin tragere sau impingere, aceste actiuni vor duce la deteriorarea structurii interioare a acestora.Tip material tapiterie: Stofa si piele ecologica.Culoare tapiterie: Maro.Termenul de livrare este 6 - 8 saptamani.

Contacte - ELVILA:

Telefon fix: 0372131800

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate