CANAPELE PIELE ARINA

8130 RON

(Pretul contine TVA)

De la MOB&DECO - Bucuresti

CANAPELE PIELE ARINA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!



Rotunjita si masiva, Arina este canapeaua pe care iti savurezi in liniste ciocolata preferata. Si asta pentru ca asezandu-te pe ea te simti ca intr-un sezlong de vacanta moale si primitor. Aceasta impresie de fluiditate este, in realitate, expresia unei rezistente incredibile ce a fost obtinuta prin proiectarea unei structuri foarte solide a canapelei. Arina are o rama din lemn masiv de fag si un sezut sustinut de rame metalice compus din straturi de spuma poliuretanica cu densitati diferite si cu un grad mare de elasticitate. Fiabilitatea ei este completata si de husa din piele naturala de calitate superioara cu care este invelita.Ia loc, te rog. Sezutul are optiunea de recliner mecanic sau electric pe toate partile acestuia. Nu mai ramane decat sa inchizi ochii si sa te relaxezi. Ca in week-end.

Contacte - MOB&DECO:

Telefon fix: 0217460344

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate