VELE SOLARE - VELE UMBRIRE

190 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SHADE WORLD SRL - Turda

VELE SOLARE - VELE UMBRIRE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Va prezint o tehnica de umbrire noua in tara noastra, care prin aspectul lui deosebit, simplicitatea lui nobila si nu in ultimul rand cu pretul lui avantajos cu siguranta va impresioneaza.
Cum dezvaluie si numele, flexat in spatiu ca o vela, confera umbra racoroasa recreerii dvs, locului de joaca si piscinei copilului dvs, fiind o solutie rapida si simpla pentru a apara masina dvs de soare, grindina dar il puteti ancora intr-un loc potrivit chiar si cu ocazia excursiei dvs. Din punct de vedere profesional VELA SOLARA este intinsa cu o putere uriasa asezata sa acopere razele solare, avand o protectie solara de cel putin 80 UV da o umbra placuta.
Prin culorile variate protejeaza si decoreaza aproape tot anul locul dvs de recreere.
Ploaia, vijelia nu-i distruge, dar se recomanda protejarea lui de incarcatura zapezii.
Montarea lui este simpla, se flexeaza intre inelele aflate in colturile panzei de umbrire si punctele de suspendare.
Ca punct de suspendare putem alege orice obiect de baza construit sau natural, ori eventual un stalp astfel montat.
Materialul este usor impermeabil dar foarte rezistent, cu o forta de rupere uriasa, astfel intins corespunzator mare parte din apa de ploaie se scurge si nici vantul nu-l rupe.
Prin combinarea mai multor panze de umbrire puteti conferi umbra pt toata ziua si un decor unicat sau puteti proteja casa de supraincalzire, ori amandoua deodata.
Dorim sa va venim in ajutor cu galeria noastra foto pentru inspiratia dvs in a alege propriile panze de umbrire, iar daca nu reusiti sa va alegeti ne angajam sa va creem si sa montam panza de umbrire de forma si dimensiune dorita de dvs, de culori diferite.

Dimensiuni - 3,6m x3,6m cm

Garantie - 5 ani

Contacte - SC SHADE WORLD SRL:

Telefon mobil: 0742385455

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate