PLASA UMBRIRE SOLEADO GLAM 2X50M

643,74 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
PLASA UMBRIRE SOLEADO GLAM 2X50M
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

O noua versiune a plasei Soleado, foarte robusta si care ofera o acoperire excelenta, cu o culoare moderna si atractiva, ideala pentru a proteja intimitatea gradinilor si teraselor,precum si pentru a le decora, în acelasi timp.

Plasa Soleado este o plasa pentru umbrire, tesuta, fabricata din HDPE (polietilena de inalta densitate), stabilizata UV, neafectata de produsele chimice, avand un grad mare de umbrire (90%) si imposibil de destramat.

Garantata sa ofere un nivel excelent de ecranare si umbrire!

Asigura umbra impotriva razelor solare si protectie impotriva vantului.
Poate fi utilizata si ca paravan pentru chioscuri, parcari, balcoane, terase sau chiar in gradina.
Pentru a garanta o fixare de lunga durata poate avea tiv dublat.
Se poate folosi si pe orizontala, pentru a proteja plantele impotriva razelor solare, sau in zonele exterioare, in spatiile pentru recreere.
Testata in laboratoare calificate si certificate, a obtinut valori de doua ori mai mari decat produsele similare la rezistenta in timp si la rupere .

Are o durata de viata lunga, fiind fabricata din polimeri de calitate si care incorporeaza un procent ridicat de stabilizare UV, plasa de umbrire Tenax Soleado va oferi o protectie eficienta impotriva soarelui de mai multi ani.

Plasa Soleado este fabricata utilizand tehnologia de tesere Rachel, impletirea fiind obtinuta fie prin infasurare, fie prin teserea firelor proprii. Plasa de umbrire obtinuta astfel nu se desira, iar daca apare o rupere sau o gaura, aceasta nu se va mari.

Dimensiuni si caracteristici:
- dimensiuni: 2x50m
- material: HDPE (polietilena de inalta densitate)
- culoare: argintiu
- grad de umbrire: 90%
- garantie: 5ani

Produsul se vinde la rola de 2x50m.

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate