TRAVERTIN YELLOW CROSS CUT, ANTICHIZAT 15.2 X 30.5 X 3 CM (PAVAJ EXTERIOR)

171,15 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

TRAVERTIN YELLOW CROSS CUT, ANTICHIZAT 15.2 X 30.5 X 3 CM (PAVAJ EXTERIOR)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pavajul exprima nu doar o armonizare cu mediul inconjurator, ci si o marca a personalitatii fiecaruia. Noua gama de pavaj din travertin Yellow Cross Cut, antichizat, cu grosimea de 3 cm, indeplineste cu succes acest rol. Recomandat pentru spatii exterioare cu trafic mediu, acest produs rezistent impresioneaza prin culoare si textura atunci cand este folosit la realizarea aleilor pietonale, a parcarilor si chiar a centurilor din jurul piscinelor.

Datorita dimensiunilor placilor (15.2 x 30.5 cm), travertinul Yellow Cross Cut antichizat poate fi montat in diferite aranjamente, care pot crea modele atractive, ingenioase, puse in valoare prin varietatea cromatica a fiecarei placi in parte. De exemplu, se poate asorta armonios cu o casa placata cu travertin in nuante diferite (Classic, Latte, Yellow etc.). Desi cel mai adesea pavajul din travertin Yellow Cross Cut este utilizat in amenajari de tip mediteraneean sau rustic, acesta se potriveste si constructiilor cu tenta eleganta, clasica, pentru ca potentialul acestui produs consta intr-o combinatie unica de rafinament si jovialitate.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate