SOLUTII DEZINFECTANTE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la DEZINFECTANTI SUPRAFETE - Bragadiru

SOLUTII DEZINFECTANTE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Solutii dezinfectante - Exista mai multe tipuri de solutii dezinfectante folosite in spital pentru diverse scopuri incepand de la suprafete si pana la tesuturi si tegumente.


Pentru toate aceste intrebuintari se vor folosi solutii dezinfectante avizate de Ministerul Sanatatii, asa cum sunt toate produsele din magazinul nostru.


 

Solutii dezinfectante spital a€“ dezinfectanti echipamente


 

Echipamentele au nevoie de solutii dezinfectante si antiseptice deoarece doar prin aplicarea corecta a cestora se poate impiedica cu succes raspandirea diverselor afectiuni care pot sa apara din cauza microorganismelor care traiesc pe aceste suprafete si, care, in contact cu pielea pacientului sau cu plagile deschise pot cauza infectii severe.


Printre cele mai bune produse se numara cele de la Klintensiv cum ar fi dezinfectantul concetrat Desogen. Klintensiv ofera o gama variata de la solutii dezinfectante stomatologice si pana la solutii dezinfectante pentru saloane, respectiv solutii dezinfectante pentru frizerie, toate acestea avand nevoie de cele mai bune produse pentru dezinfectarea instrumentarului si suprafetelor.


 

Solutii dezinfectante cabinete medicale a€“ dezinfectanti camera de asteptare


 

Camera de asteptare este un loc foarte important pentru ca este exact zona de unde bolile se pot transmite in exterior.


Pentru zona de asteptare se folosesc solutii dezinfectante la concentratia recomandata de producatori, fara exceptie, pentru a se evita eventualele epidemii care pot aparea.


 In sala de asteptare, microorganismele, virusii si bacteriile din spital se combina cu cele aduse de pe strada si de acasa, creand un cocktail periculos.


In aceasta ordine de idei se vor folosi substante dezinfectante pentru absolut toate suprafetele existente, de la podele si pereti pana la scaune si usi pentru ca riscul de transmitere a unei infectii sa fie redus la minim.


 

Solutii dezinfectante a€“ dezinfectanti echipament mobil


 

Klintensiv produce cele mai puternice solutii dezinfectante pentru echipament mobil avizate si recunoscute de Ministerul Sanatatii. Dezinfectantul concentrat Desogen este o solutie optima pentru dezinfectarea tututor echipamentelor mobile.


Echipamentul mobil primeste o atentie aparte prin prisma faptului ca acesta calatoreste uneori chiar intre sectii si departamente si de asemenea, se poate intampla ca unele astfel de echipamente sa iasa din spital si sa mearga acasa la pacient.


Astfel se evita ducerea microorganismelor patogene de pe o sectie pe alta si cu atat mai mult la pacient acasa. Pentru astfel de echipamente sunt folosite solutii cu rol dezinfectant de cea mai buna calitate.


 

Solutii dezinfectante pentru sala de operatie


 

Salile de operatie sunt considerate cele mai critice zone in care pot avea loc infectii periculoase. In sala de operatie microorganismele au toate sansele de a nu se opri la nivelul tegumentului si vor ajunge direct in plaga sau in zona operata intrand mai repede in sistemul circulator.


Cele mai multe cazuri de septicemie sau de pacienti aflati la limita din cauza infectiilor, sunt inregistrate in unitatile care nu folosesc solutii dezinfectante pentru sala de operatie in mod corespunzator.


 Cele mai bune solutii dezinfectante pentru salile de operatii sunt cele de la Klintensiv care au primit inclusiv avizul Ministerului Sanatatii, si ajuta foarte bine la dezinfectia corecta a salilor de operatie.


Fiecare unitate medicala care se respecta ar trebui sa foloseasca solutii dezinfectante de cea mai buna calitate, respectand intocmai recomandarile producatorilor in ceea ce priveste diluarea si utilizarea produsului.


 

Solutii dezinfectante - Informatii suplimentare


La acestea se adauga a€śsolutii dezinfectante medicalea€ť, dar si a€śsolutii dezinfectante spitala€ťÂ ori a€śsolutii dezinfectante stomatologiea€ť. De folos sunt si a€śsolutii dezinfectante cabinete medicalea€ťÂ sau a€śsolutii dezinfectante pentru saloanea€ťÂ impreuna cu a€śsolutii dezinfectante pentru frizeriea€ť.

Contacte - DEZINFECTANTI SUPRAFETE:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate