DESIGN INTERIOR STIL CLASIC

17 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR STIL CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Nobilli Design ofera un design interior creativ, cu furnizare de servicii ce se potrivesc pentru interioare in stil clasic si modern.
Nobili Design a stabilit o reputație pentru a lucra in bugete mari pentru a da valoare casei , care depașit cu mult așteptarile clienților. Fiind o companie independenta, ne-am construit relatii cu peste 200 de producatori și furnizori de materiale pentru interioare pentru a ne permite sa oferim clientilor nostri solutii de design interior cu adevarat individuale.
Condusa de o echipa de specialisti Nobili Design ofera un serviciu complet de design interior atat in stil clasic cat si in stil modern cuprinzind solutii individuale de proiectare a interioarelor dar si printr-un design de proiect cu opțiunea "la cheie" am reusit , folosind echipa de meseriasi cu care colaboram cu inalta calificare sa ne asiguram ca conceptele de design interior sunt puse in aplicare asa cum am convenit cu clientii nostri la standarde de calitate ridicatr incadrandu-ne in buget și termenele de executie prestabilite .

Dimensiuni - 195 cm

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate