DESIGN INTERIOR CASE MODERNE CONSTANTA

17 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASE MODERNE CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

In zilele noaste, un design interior dormitor clasic presupune multa ingeniozitate, obiecte decorative venite parca din viitor si in acelasi timp se mizeaza pe oferirea de luminozitate si de spatiozitate locuintei. O casa moderna este una in care poti sa te manifesti liber, in care sa nu te simti ingradit si in fata ta sa nu se afle niciun obstacol nici la propriu si nici la figurat.
Intr-o locuinta ce respecta caracteristicile designului interior modern vom observa cat mai putina mobila, perdele si draperii cat mai luminoase si obiecte decorative care mai de care mai colorate si mai ingenioase. O masuta din sticla, o coltar crem, o biblioteca ingenioasa formata din rafturi deloc masive in care sa fie incadrat si un televizor, un tablou abstract sau unul cu un peisaj fara o rama evidenta reprezinta doar cateva sugestii care ar putea transforma locuinta dvs intr-un salas al gandurilor libere si al sentimentelor neingradite.
O intrebare la care fiecare dintre noi ne dorim sa avem raspunul atunci cand privim o anumita persoana este “ce o reprezinta cu adevarat?”. Este ea o persoana volubila? Ii place sa se exprime direct? Este deschisa spre nou? Este mai boema, mai traditionala sau non-conformista si originala? Ei bine, la toate aceste intrebari primim raspunsuri non-verbale dar extrem de graitoare si usor de interpretat. Modul in care o persoana se imbraca, in care vorbeste si chiar modul in care a ales sa-si decoreze locuinta, sunt extinderi ale personalitatii ei care ne ajuta sa o intelegem.
Pagina web oferta servicii - Design interior Constanta preturi – Arhitect Constanta.

Dimensiuni - 346 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate