SERVICII DESIGN INTERIOR CASE STIL CLASIC

20 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI DESIGN - Bucuresti

DESIGN INTERIOR CASE STIL CLASIC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Proiecte design interior case de lux realizate de Nobili Design Interior in Bucuresti. Design interior living open space stil clasic vila Bucuresti. Oferim un serviciu personalizat de proiectare si design interior pentru case, vile cu optiunea proiect la cheie si livrarea materialelor de designer cuprinse in proiectul final 3 D.

Descoperiti proiecte realizate: Nobili Interior Design |

Problema prețului devine adesea un obstacol atunci când lucrăm cu studiouri de design. Clienții, indiferent de nivelul de securitate, caută să economisească bani. Proiectanții, destul de înțeles, vor să primească o plată adecvată pentru munca lor.

Și sacramental "De ce este atât de scump?" este adesea cauza relațiilor rupte și nu a reparațiilor terminate.

Studioul de design interior Nobili Interior Design aderă la politica de maximă onestitate în relațiile cu clienții. Prin urmare, am decis să vă spunem cum se formează costul unui proiect de proiectare și pentru ce plătiți.

Proiect punct cu punct - ceea ce este inclus în munca noastră, Studio Nobili Design.ro.

Un proiect de proiectare pentru o persoană care nu este familiarizată cu industria poate fi reprezentat ca un fișier sau folder cu schițe și desene. Dar aceasta este o lucrare complexă, titanică, care include o lucrare care, la prima vedere, nu are legătură cu proiectarea.


Măsurarea camerei.
Serviciul este necesar pentru lucrări ulterioare privind selectarea finisajelor și proiectarea zonelor.
Dezvoltarea unei soluții de planificare. În acest stadiu se creează un spațiu de locuit ergonomic. Împreună cu clientul, sunt stabilite direcțiile de lucru, zonele necesare, preferințele, Firme Design interior Bucuresti. Dezvoltarea include un plan al spațiilor propriu-zise (cu datele obținute în etapa anterioară), dacă este necesar, planuri pentru instalarea și demontarea pereților despărțitori, amenajarea mobilierului, ținând cont de dimensiuni.

Vizualizare 3D a camerei.
Dezvoltarea unei întruchipări tridimensionale a soluției de planificare. Modelul volumetric vă va permite să vedeți viitorul interior al unui apartament sau casă exact așa cum va fi după finalizarea lucrării. Am dedicat un articol separat vizualizării 3D, citiți Blogul nostru. În general, crearea unei imagini este un moment cheie care ajută la lucrări ulterioare (de exemplu, la decorarea interioară, Firme Design interior Constanta ). Un aspect clar vă va permite să alegeți produse care sunt potrivite pentru proiectul dvs. în ceea ce privește prețul și calitatea.

Configurare de bază. Acesta este un tabel cu materiale de finisare utilizate în proiect. Nu este inclus în costul total al proiectului și se face la cererea clientului. Conține informații de bază despre proiect. De exemplu: ce fel de mobilier a fost folosit, tapet, lămpi etc. Aceste informații sunt relevante dacă proiectul este implementat imediat și nu într-un an sau doi. Deoarece, multe articole din materiale de finisare pot fi întrerupte. Merită să știți că clienții care aleg serviciul, Firme Design interior Galati, vor fi scutiți de aceste probleme organizatorice.

Ca urmare, veți primi documentație tehnică cuprinzătoare: toate desenele, vizualizările, descrierile materialelor, planurile și explicațiile. Este un album care acoperă totul, de la circuite electrice la plăci. Datorită muncii noastre minuțioase, constructorii și finisatorii vor primi îndrumări detaliate și veți putea controla procesul de renovare, .

Solutii amenajari interioare cu mobilier importat din Italia: Mobila Import Italia | Blog Mobila Italia.

Supravegherea autorului. Nu este suficient să dezvolți un proiect de proiectare, este necesar și să-l dai viață. Din păcate, constructorii și montatorii nu tratează întotdeauna apartamentul clientului ca al lor. Specialistul nostru va prelua comunicarea cu interpreții și controlul activităților acestora. Supravegherea autorului este o garanție a conformității proiectului de proiectare și a rezultatului.

Scopul serviciului nu este doar controlul conformității lucrărilor cu un proiect de proiectare. Un specialist Nobili Interior Design se va ocupa de toate problemele organizaționale - răspunsuri la întrebările constructorilor, reacție la circumstanțe neprevăzute etc. În timpul reparației, apar numeroase nuanțe la care trebuie răspuns rapid și competent. De aceea, supravegherea calificată pe teren este o garanție a implementării proiectului. Și, de asemenea, economisind timp, bani și nervi. Serviciul se plătește separat.

Decorarea interioară și plecarea designerului pentru selecție este ultima atingere în amenajarea casei dvs. Este decorul care conferă interiorului o individualitate pronunțată, stil, confort cu Mobila Italiana .

Serviciul este posibil numai după vizualizarea 3D. De ridicat: mobilier, instalații sanitare, electrocasnice, textile, decor, tacâmuri, lumină - tot ce vă va înconjura în interior. Proiectantul poate călători în showroom-uri și magazine de specialitate pe cont propriu sau cu dvs. Dacă este necesar, el va selecta o alternativă adecvată în ceea ce privește prețul și calitatea față de elementele lipsă. Serviciul se plătește separat.
Soluții de fabricație.
Aceasta include pictura de designer, decor, mobilier personalizat, piatră flexibilă, grătare arhitecturale și imprimare UV. Acestea sunt servicii exclusive în Buuresti, care sunt plătite separat.
Cum se calculează proiectul de design interior
Există mai multe moduri:

Plata la cheie. Adică, pentru o sumă fixă, primiți o soluție gata făcută sau un serviciu specific.
Plata pentru contoare. Costul lucrării va depinde de suprafața apartamentului (la proiectare) sau de suprafața tratată (de exemplu, pentru vopsirea decorativă).
Plata pentru timp. Aceeași plecare a proiectantului pentru selecție poate fi plătită pentru fiecare oră de lucru. Acest lucru se aplică și serviciilor de decorare.
Cum să găsiți serviciile de proiectare potrivite
Adesea, clienții sunt angajați în alegerea decorului sau supravegherea lucrătorilor. Pur și simplu au o astfel de oportunitate sau decid să economisească bani. În acest caz, nu trebuie să plătiți pentru serviciile corespunzătoare.

Cel mai bun mod de a înțelege ce fel de ajutor aveți cu adevărat nevoie este să consultați direct specialiștii Nobili Interior Design.

Designul este o zonă individuală. Și, de asemenea, calculăm proiectele individual, în funcție de sarcini, premise, dorințele clientului.

Designerii de studio Nobili Interior Design oferă doar acele servicii necesare pentru a obține rezultatul. Nu va trebui să plătiți pentru restul și nimeni nu va impune cheltuieli suplimentare.

Descopera articole si proiecte in tendinte: Sitemap Nobili Interior Design |


Dacă ajungem la o înțelegere, veți primi un plan de lucru detaliat cu costuri de timp și un preț exact.
Vă garantăm că fiecare oră și fiecare rublă vizează realizarea visului dvs. de design.


Mai multe idei de design interior case Bucuresti .




Cititi si blog articole design | Article ideas Luxury Interior Design .

Dimensiuni - 358 mp

Contacte - NOBILI DESIGN:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate