DECORATIUNI INTERIOARE MAJESTIC GEMSTONE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC GENERAL INSTAL 2003 SRL - Bucuresti

DECORATIUNI INTERIOARE MAJESTIC GEMSTONE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in ceea ce priveste amenajarea interioara, indiferent daca locatia este una pentru relaxare, de distractie sau de bussines, ne face astazi o deosebita placere sa va prezentam o oferta care presupune, eleganta, rafinament, lux.
Va punem la dispozitie un catalog ce cuprinde obiectele de decoratiuni interioare oferite de Majestic GemStone, pentru idei noi in ceea ce privesc amenajarile interioare.
Majestic GemStone este un pionier in activitatea de fabricatie de lespede. Procesul de productie incepe cu selectia materiei prime, care este extrasa din diferite locuri de pe glob. Procesul este ales in functie de materiale pentru a obtine cea mai buna calitate, culoare, forma si marime.
Majestic GemStone este specializata in fabricarea, printr-un proces unic, suprafete si produse finite realizate din pietre semi-pretioase incrustate si fosile. Pietrele, care sunt utilizate in mod traditional in industria de bijuterii, sunt cunoscute pentru efectul lor de energie pozitiv asupra imprejurimilor lor. Materialul este atent selectat pe calitate, culoare, marime si textura. Ele sunt apoi taiate manual si transformate intr-o aplicatie de proiectare home design.
Dorim sa va asiguram in permanenta de un portofoliu complex de servicii pentru dumneavoastra, bazat pe calitate, incredere, profesionalism si accesibilitate. Astfel, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra, oferindu-va multiple solutii materializate intr-o oferta deosebit de personalizata.
Īn speranta ca veti gasi propunerea noastra atractiva, va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru a concretiza aceasta oportunitate intr-un parteneriat durabil si reciproc avantajos
Cu deosebita consideratie,

Contacte - SC GENERAL INSTAL 2003 SRL:

Telefon mobil: 0724285778

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate