SOLUTIE PENTRU CURATAREA RESTURILOR DE ADEZIV EPOXIDIC LA GRESIE SI FAIANTA MAPEI 0.75KG/BUCATA PULICOL 2000

87,53 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
SOLUTIE PENTRU CURATAREA RESTURILOR DE ADEZIV EPOXIDIC LA GRESIE SI FAIANTA MAPEI 0.75KG/BUCATA PULI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Dupa terminarea renovarii sau amenajarii unui spatiu, si in special dupa placarea peretilor si a podelelor se produce multa mizerie si toate obiectele, inclusiv finisajele ceramce, sunt stropite cu diverse tipuri de materiale utilizate, de la vopseluri si pana la chit de rosturi sau mortare epoxidice. Indepartarea acestora este destul de complicata, mai ales dupa ce s-au intarit si s-au invechit, deoarece exista riscul de a zgaria suprafetele sau de a le decolora.

Pulicol 2000 este solutia ideala pentru asemenea operatiuni, scutindu-va atat de efort cat si de timpul necesar frecarii si curatarii minutioase a obiectelor si corpurilor sanitare expuse.

Acest solvent de la Mapei poate fi utilizat:

  • pentru indepartarea adezivilor vechi de pe suprafata pardoselilor din marmura, placi ceramice, gips, lemn, beton, placi de fibrociment, autonivelante pe baza de ciment, metal etc.
  • pentru curatarea urmelor de vopsea de pe suprafete din metal, lemn, beton

Caracteristici tehnice

Pulicol 2000 este un gel ce are la baza un amestec de solventi fara cloruri si care nu are un miros puternic. Este foarte eficient in indeparatrea unui strat de vopsea ori adeziv intr-un timp foarte scurt (cateva minute).

Mod de aplicare

Pulicol 2000 se aplica cu ajutorul unei pensule sau a unei spatule. Dupa timpul de actionare – care depinde de tipul de murdarie ce trebuie indepartata – gelul se indeparteaza cu ajutorul unei spatule sau a apei sub presiune. In cazul lemnului se va folosi hartie abraziva. Pe suprafetele rugoase trebuie utilizat smirghel, o perie de sarma sau un spaclu.

Recomandari

Pulicol 2000 nu se utilizeaza:

-pe suporturi care pot fi distruse de solventi, ex. plastic (cauciuc, PVC), pe parchet lacuit sau suprafete tratate cu smalt decorativ

-pentru vopsele cu rezistenta la foc, deoarece este putin eficient

-diluat cu apa

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate