MOZAIC ONIX HONEY HERRINGBONE POLISAT

347,55 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MOZAIC ONIX HONEY HERRINGBONE POLISAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Mozaic executat din Honey Onix polisat, perfect pentru placari verticale in holuri, livinguri, etc. Inclusiv puteti sa il placati pe o suprafata ce poate fi luminata (onix-ul fiind un material translucid). 

Rezistenta superioara si densitatea crescuta fac din acest produs o investitie excelenta; culori si detalii cu luciu vibrant sunt frumos decupate in placi cu dimensiunile de 30.5x30.5 cm care suporta bine uzura cauzata de utilizarea indelungata.

Utilitate: Cu detalii naturale bogate mozaicul din Onix Herringbone polisat, epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor de miere si crem. Finisajul tip ''Herringbone'' se preteaza doar placariilor verticale in spatii precum holurile baile si bucatariile desi multi o prefera in realizarea bailor a panourilor protectoare din spatele blaturilor data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate