MARMURA CREMA MARFIL POLISATA 60 X 30 X 2 CM

97 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MARMURA CREMA MARFIL POLISATA 60 X 30 X 2 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descopera superba marmura Crema Marfil, de sute de ani faima marmurelor originare din Spania este purtata in lume de trei mari nume: Maron Emperador, Nero Marquina si Crema Marfil. Cea din urma, exploatata majoritar in zona orasului Pinoso (Valencia), este noua vedeta PIATRAONLINE. A devenit noua noastra vedeta atat pentru calitatea sa superioara, alaturi de pretul extrem de accesibil. In afara de rezistenta mare, marmura Crema Marfil impresioneaza prin cromatica placuta, primitoare.

Nuantele sale uniforme de crem au fost preferate in sute de amenajari interioare si exterioare dintre cele mai prestigioase, de la spatii rezindentiale de lux, pana la hoteluri de top din intreaga lume. Dimensiunile standard ale placii (60 x 30 x 2cm) sunt perfecte pentru amenajari in bai, bucatarii, livinguri, dar si birouri, showroomuri sau restaurante... Eleganta sa incontestabila este de acum cu adevarat accesibila tuturor celor care cauta sa ofere spatiilor o atmosfera de inalt nivel estetic, dar si o durabilitate pe masura.

Din gama bogata a pietrelor naturale care se pot asocia cromatic cu marmura Crema Marfil mentionam marmurele Maron Emperador, Nero Marquina, Light Emperador sau Tundra Grey.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate